Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Wednesday, March 30, 2011

Combo Set Shawl - March (RM15 ~ RM20)

ALL COMBO SET - SOLDOUT
Thanks kepada yang membeli
God Bless U all =)
Salam semua...jemput cuci-cuci mata..berminat silakan order yeah =)

Combo Set Shawl
(1pcs Shawl + 1pcs Inner)

Harga tawaran yang tersangat murah..
+ Free Postage ^_^

Tawaran akan ditutup bila-bila masa sahaja..jangan terlambat =)

Details dan harga adalah seperti dibawah gambar

^ code : C10001 ^
Shawl Lycra Corak
+
Inner Cotton (With Awning) - Cream Color
Normal Price : RM22.50 (include postage)
Combo Promo Price : RM 15.00 (Free Postage)
SOLDOUT
(Nur Amalina)

^ code : C10002 ^
Ring Shawl - Black
+
Inner Cotton Layer - Soft Grey
Normal Price : RM31.50 (include postage)
Combo Promo Price : RM 20.00 (Free Postage)
SOLDOUT
(mama Rayyan)

^ code : C10003 ^
Ring Shawl - Choco
+
Inner Cotton Layer - Choco Beige
Normal Price : RM31.50 (include postage)
Combo Promo Price : RM 20.00 (Free Postage)
SOLDOUT
(Azlina)

^ code : C10004 ^
Ring Shawl - Purple
+
Inner Cotton (With Awning) - Soft Purple
Normal Price : RM29.50 (include postage)
Combo Promo Price : RM 20.00 (Free Postage)
SOLDOUT
(Siti Hajar)

^ code : C10005 ^
Ring Shawl - Pink
+
Inner Cotton Layer - Soft Pink
Normal Price : RM31.50 (include postage)
Combo Promo Price : RM 20.00 (Free Postage)
SOLDOUT
(mama Rayyan)

^ code : C10006 ^
Shawl Jojet Plain - Green (lumut)
+
Inner Cotton (With Awning) - Soft Green (lumut)
Normal Price : RM21.50 (include postage)
Combo Promo Price : RM 15.00 (Free Postage)
SOLDOUT
(Azlina)


^ code : C10007 ^
Shawl Chiffon Silk Emina
+
Inner Cotton Layer - Dark Purple
Normal Price : RM27.00 (include postage)
Combo Promo Price : RM 15.00 (Free Postage)
SOLDOUT
(Nik Norhana)


^ code : C10008 ^
Shawl Chiffon Silk Emina
+
Inner Cotton (Without Awnng) - Soft Purple
Normal Price : RM23.00 (include postage)
Combo Promo Price : RM 15.00 (Free Postage)
SOLDOUT
(Nurul Hidayah)


^ code : C10009 ^
Shawl Chiffon Silk Emina
+
Inner Cotton (Awning) - Orange
Normal Price : RM25.00 (include postage)
Combo Promo Price : RM 15.00 (Free Postage)
SOLDOUT
(mama Rayyan)



Murah je kan..

Pilih-pilih yang mana berkenan

v - Dah berkenan jom Klik Button di bawah untuk order - v




Terima kasih...datang lagi =)


Tuesday, March 29, 2011

Combo Sale Promotion esok =)

Salam semua...


Esok 30 march SSC akan mula combo sale
Set shawl + inner
Pada harga yang berbaloi-baloi =)

Nantikan Esok yer

^_~

Saturday, March 26, 2011

Pemenang Lucky Follower yang baru =)

Assalammualaikum...
Sebenar petang tadi Gnie dah post kan entry ni...tapi baru perasan ada kesilapan teknikal...yang mana kat Random.org tu Gnie tersalah letak 1~100 je...

Apepun maaf sesangat...

Pemenang yang sebenar untuk menggantikan hadiah yang tak dituntut ialah yang bernombor


128 . cikeewana

Tahniah cikeewana

Walaubagaimanapun....Gnie tetap bagi hadiah saguhati untuk pemenang tadi...hehe tak baik pulak rasanya...dah umum tarik balik



Tahniah m@m@ tomeLL...

Pemenang diminta memberikan details bagi tujuan penghantaran
nama
alamat
phone no


Tahniah sekali lagi
diharap dapat berikan details sebelum Isnin 12malam yea =)
Thanks so much semua yang join...maaf diatas kesilapan tadi..huhu

Friday, March 25, 2011

3days Promotion =)

PROMOSI...PROMOSI
BEST DEAL FOR TODAY ::
FREE POSTAGE untuk pembelian bermula hari ini (Jumaat) 
hingga ahad ini (25/03/2011~27/03/2011)
Feel Free To Shop With Us ^^
**not include T-Shirt Muslimah

Wednesday, March 23, 2011

Today's Deal..Tawaran Hebat

TAWARAN DITUTUP =)

Combo Deal
Tawaran Hebat Hari Ini Sahaja
Shawl Silk Emina + Inner Cotton + Chiffon Shawl


v
v
v
Normal Price : RM8 (not include postage)
+
Normal Price : RM16 (not include postage)
+
Normal Price : RM5 (not include postage)


All of this Item Hanya
RM22 (include postage) / Set

Tawaran Sah pada Hari ini sahaja !! =)


Winner of SSC Lucky Follower Mac'11....... ^_^

Bismillahirrahmanirrahim.....
Berdebar-debar tak..ingat nak keluarkan jam 10 pagi..sama dengan result SPM keluar tapi ni dah terlewat sikit <-------hehe takde kena mengena pun dengan SPM, tapi gnie berdebar coz adik gnie amik result SPM harini...hehe..semoga dia berjaya..... =)

Seramai 81 peserta dan 135 nombor diberikan termasuk second number..
Dan Pemenangnya ialah...










Lucky Follower number 1


Tahniah....Header siapakah ini ? hehe


Klik Sini untuk List Penuh Peserta



Dan...



Lucky Follower number 2


Dan Pemenang kedua yang bersama si comel ini...


Klik Sini untuk List Penuh Peserta


Tahniah Diucapkan....
Klik Gambar Header Mereka, Jom Kita Terjah Ramai2 =)

Bagi yang tak menang, boleh cuba lagi next month ya...hee
Jangan sedih-sedih


Pemenang Sila Emailkan Details untuk penghantaran hadiah =)
(nama, alamat, phone no)
ke
Subject
'Lucky Follower' ye..senang SSC nak cek


Tempoh tuntutan hadiah adalah sehingga 25/03/2011 jam 12 malam
Jika tiada tuntutan dibuat cabutan lain akan dibuat =)


Thanks semua yang dah join =) next month join lagi yea..meriah..

Ops ops alang-alang dah masuk sini, jom-jom cuci mata tengok koleksi-koleksi yang ada =) Kot-kot ada yang berkenan bolehla order...hehe

CONGRATS TO ALL WINNERS
THANKS TO ALL FOR JOINING AND FOLLOWING
(^_^)

Tuesday, March 22, 2011

Senarai Contestant Lucky Follower MAC'11

Senarai nama peserta dah siap, hope boleh check..ramai juga yang join, ada 81 orang..nama yang takde sila inform kat kotak comment sebelum 12 malam ni yea. Esok SSC umumkan keputusannya..hadiah dah siap bungkus :) SSC yang excited lebih ;P ..hahah


1 . SyUhAdA (2x)
2 . Hana Kirana
3 . nabilamedan96 (2x)
4 . NOOR FATIN (2x)
5 . nanakimie (2x)
6 . Mrs. Asida (2x)
7 . Myra Jay
8 . orange
9 . zaikulim
10 . fieda (2x)
11 . PRINCESSDELLIZA
12 . shima salleh (2x)
13 . aNiM (2x)
14 . Cik Lyn
15 . m@m@ t0meLL (2x)
16 . Mama Rayyan (2x)
17 . atie @ ejay
18 . Jasmin Ibrahim
19 . my shaizhar
20 . ~ira~
21 . Nida (2x)
22 . Shahidah (2x)
23 . fadwa daud (2x)
24 . Izan Ishak (2x)
25 . rossrazif@mamikhalis
26 . princess july (2x)
27 . mimie
28 . Lin Azlina (2x)
29 . Jeeha (2x)
30 . amyerinaimie (2x)
31 . orang kampung
32 . mama zharfan (2x)
33 . nadiah (2x)
34 . qieranna (2x)
35 . aimi shahida / aimi butterflies (2x)
36 . Dayana AZ
37 . @lyci@ (2x)
38 . Fadzillah Kamarudin
39 . wawa (2x)
40 . aihanmujar
41 . cempaka kuning (2x)
42 . nai_5025 (2x)
43 . Jaa (2x)
44 . azie (2x)
45 . anisyafrina
46 . Cute Mum (2x)
47 . mariah_smile (2x)
48 . kehelan
49 . farra
50 . miszydian (2x)
51 . ~emmie~ (2x)
52 . ctnurkhijah (2x)
53 . sari
54 . bella (2x)
55 . EiJa ZaQuaN (2x)
56 . SHIDA (2x)
57 . nana
58 . didot (2x)
59 . naurah nawarrah (2x)
60 . ++Kerudung Ungu++
61 . anyss (2x)
62 . Aju (2x)
63 . Syira Shahira
64 . adlin a.k.a kyra moms
65 . KakNgah adnilsa_aslinda (2x)
66 . nur anis (2x)
67 . cik azizah (2x)
68 . firas
69 . Vaithis
70 . faziera (2x)
71 . nea flerida/nil (2x)
72 . miss lovely (2x)
73 . cikeewana (2x)
74 . tiefazatie (2x)
75 . AkmaFaizal (2x)
76 . ~Chocolate Strawberry~
77 . humayraa (2x)
78 . cikanna (2x)
79 . izzatul hazwani (2x)
80 . mrs fiza (2x)
81 . Penjejak Mimpi (2x)


Second Number for those yang ada link kan dalam bloglist & dah bagitau kat comment (yang ni dah tak boleh tukar dah coz dah bagi peluang inform semalam)


82 . SyUhAdA
83 . nabilamedan96
84 . NOOR FATIN
85 . nanakimie
86 . Mrs. Asida
87 . fieda
88 . shima salleh
89 . aNiM
90 . m@m@ t0meLL 
91 . Mama Rayyan 
92 . Nida 
93 . Shahidah 
94 . fadwa daud 
95 . Izan Ishak 
96 . princess july 
97 . Lin Azlina 
98 . Jeeha 
99 . amyerinaimie 
100 . mama zharfan 
101 . nadiah 
102 . qieranna 
103 . aimi shahida / aimi butterflies 
104 . @lyci@ 
105 . wawa 
106 . cempaka kuning 
107 . nai_5025 
108 . Jaa 
109 . azie 
110 . Cute Mum 
111 . mariah_smile 
112 . miszydian 
113 . ~emmie~ 
114 . ctnurkhijah
115 . bella 
116 . EiJa ZaQuaN 
117 . SHIDA 
118 . didot 
119 . naurah nawarrah 
120 . anyss 
121 . Aju 
122 . KakNgah / adnilsa_aslinda 
123 . nur anis 
124 . cik azizah 
125 . faziera 
126 . nea flerida/nil 
127 . miss lovely 
128 . cikeewana 
129 . tiefazatie 
130 . AkmaFaizal 
131 . humayraa 
132 . cikanna 
133 . izzatul hazwani 
134 . mrs fiza 
135 . Penjejak Mimpi 



(cara mudah nak cari nama guna ctrl+F)


Thank so much all yang join & dah follow blog ni ^^

Monday, March 21, 2011

10pm already Giveaway CLOSED

Assalammualaikum...
akhirnya..Dah tamat..secara rasminya pada saat dan detik ini 

Giveaway : SSC Lucky Follower Mac 2011 

DITUTUP


Sebarang penyertaan selepas ini akan disqualified serta merta..hihi kejam...cuba lagi next month..tapi hadiah lain pulak =)

Nanti esok SSC listkan Full List sekali dengan second number ok..u all kena cek..disebabkan penyertaan dah melebihi 50peserta, akan ada hadiah tambahan ye. Happy? ^^

Keputusan akan diumumkan Lusa lepas semua dah check =)
Setuju eh..

p/s : fuhh lega...pening gak buat GA ni eh..nasib baik 3 hari je ^_-...internet tetiba siput pulak..yang gni tak komen tu maaf ye. loading slow...tapi gnie dah singgah...dont worry =)

*Shawl Gorgeous ni menjadi rebutan tempat pertama tapi warna lain ye coz yang ni gnie dah pakai..tak boleh..huhu*
Tempat kedua Shawl jugak sebab kalini tema shawl :)
(ada tema la pulak...hehe)