Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Saturday, May 22, 2010

SHAWLS BubbleStripe :)

Selendang BubbleStripe
Cantik n Ceria Sesuai dipakai dgn baju plain
Viscose 60% ; Silk 40%

Price : RM 10 
(harga tidak termasuk postage)
1000 points untuk redeem :)
Grab it now :)
Notes :: Sbb ramai da bertanya, dlm photos kt bwh ni gnie pki jz shawl tau...yg nmpk mcm inner tu sbnrnye shawls tu sndri jdkn mcm inner...


BubbleStripe BS01 - Green
Sorry, da abes 
1pcs - SOLD OUT


BubbleStripe BS02 - Grey + Pink



SOLD OUT

Sold : 2pcs - Farah
Sold : 1pcs -K.Cqla


BubbleStripe BS03 - Chocolate nyummy :)
SOLD OUT
Sold : 1pcs - Ina Tangkak
Sold : 1pcs -K.Cqla


BubbleStripe BS04 - PurplePink 
(ops..sori kaler terlari sket, gune kamera enset je. tp actual kaler mmg purple2 + pink)



SOLD OUT

Sold : 1pcs - Ina Tangkak
Sold : 1pcs - Farah
Sold : 1pcs - owner (hehe)


-klik gambar untuk gambar yang lebih besar- 
BubbleStripe BS05 - Black+White
SOLD OUT
Sold : K.Maria - 1pcs 
Sold : 1pcs - Fieyza
Sold : 1pcs - Ina Tangkak

-klik gambar untuk gambar yang lebih besar-
BubbleStripe BS06 - Colourfull
SOLD OUT
Sold : MyAlong - 1pcs
Sold : 1pcs -K.Cqla
Sold : 1pcs -Shla

-klik gambar untuk gambar yang lebih besar- 

BubbleStripe BS07 - Orange



SOLD OUT

Sold : 1pcs -K.Cqla

2 comments:

E r n a said...

kenapa saya terlambat tngok blogspot ni..kalau lah masih ada..sy nak

GnieNaim said...

hi Erna..dear, shawls ni dah takde...ni antara collection terawal..mmg semua dah soldout...sori ya :)