Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Tuesday, November 1, 2011

Sales sehingga 04hb Oktober 2011 - RM10/each


*Item di entri ini sahaja
*Promosi akan tamat 4/11/2011

RM10/each 
(not include postage fee)

*Beli 2 = RM25 include postage poslaju



RSS01
Color : Maroon 3 Tone
Status : SOLDOUT

RSS02
Color : Hijau Muda 3 Tone
Status : SOLDOUT


RSS05
Color : Biru Laut 3 Tone
Status : SOLDOUT


Code : RSS06
Color : Grey/Silver 3 Tone
Status : SOLDOUT


Code : RSS07
Color : Jingga 3 Tone
Status : SOLDOUT


NT01
Color : Merah Hitam 2 Tone
Status : SOLDOUT


NT03
Color : Pink 2 Tone
Status : SOLDOUT


NT04
Color : Biru Laut 2 Tone
Status : SOLDOUT


NT05
Color : Chocolate 2 Tone
Status : SOLDOUT


NT06
Color : Hijau Kuning 2 Tone
Status : SOLDOUT


Code : NT07
Color : Hitam Putih Grey 3 Tone
Status : SOLDOUT


NT09
Color : Beige Orange 2 Tone
Status : SOLDOUT


TulipColor02
Color : Soft Brown
Status : SOLDOUT


Code : TulipColor04
Color : Maroon
Status : SOLDOUT


TulipColor07
Color : Pink
Status : SOLDOUT


TulipColor09
Color : Purple
Status : SOLDOUT

***************************************************************************************

Berminat..untuk order Klik / (Right Klik+open in new tab) button order di bawah
atau terus email kepada kami : simplystyleshop@gmail.com

TQ =)

Monday, October 17, 2011

October Promotion Korean Lens - Free pair of Lens


Promotion Buy 4 Free 1
Free!!! any Colored Lens from PACKAGE A


(all prices including postage to Semenanjung, Sabah & Sarawak)

*****************************************************************************
For example:

If u pay for 4 pairs lens then u will get 1 pair for free but must send to one address only

U can mix with other package to complete the promo 4 pairs + free 1 pair (Must be to 1 Address only)

Example:
Package A = 2 pairs (Dreamy & Crystal)= RM48
Package B = 1 pair (Ace black) = RM28
Package C = 1 pair (Bubble lens) = RM36
Total of lens: 4 pairs 
Total amount: RM112 + FREE 1 PAIR


(Buy any 4 pairs of the lens below then get free 1 pair from PACKAGE A



*****************************************************************************
PACKAGE A
1 PAIR = RM25
2 PAIRS = RM48
3 PAIRS = RM60
4 PAIRS = RM70 + FREE 1 PAIR


 (List of lens under Package A)


[Click Lens Type Link For Pictures]


---------------------------------------------------------------------------------------

PACKAGE B
1 PAIR = RM28
2 PAIRS = RM50
3 PAIRS = RM75
4 PAIRS = RM85 + FREE 1 PAIR

(List of lens under Package B) 


[Click Lens Type Link For Pictures]


---------------------------------------------------------------------------------------

PACKAGE C
1 PAIR = RM36
2 PAIRS = RM68
3 PAIRS = RM90
4 PAIRS = RM120 + FREE 1 PAIR

(List of lens under Package C)


[Click Lens Type Link For Pictures]



Interested in buying, Klik/(Right Klik+Open in new tab) button below




 or 

 simply drop an email to simplystyleshop@gmail.com

Wednesday, October 12, 2011

Pashmina Net Toned

Gorgeous Princess..

Mesti biasa dengar pashmina net sebelum-sebelum ni kan, now ada new pattern of pashmina net..sangat cantik coz ada 2 tone =) dan jenis kain nya juga berbeza dari keluaran sebelum ni.

Pashmina Net kali ni sangat lembut + tak jarang =) best
Terletak elok atas kepala, seperti yang diperagakan, SSC tak pakai any pin just lilit dan siap..simple ^_~
Sesuailah untuk yang nak cepat, coz pashmina ni tak mudah berkedut.

Jom tengok, kalau berminat bolehlah beli :)

Pashmina Net Toned
code : NT01
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Maroon Red+Black
material : Cotton Net
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image]


Pashmina Net Toned
code : NT02
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Purple(DarkMagenta) + Grey
~The Purple color should be more purplish like grape color, we are sorry that the picture is differ from actual color~
material : Cotton Net
status : SOLDOUT
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image]  
Pashmina Net Toned
code : NT03
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Pink (soft+light)
material : Cotton Net
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image]  

Pashmina Net Toned
code : NT04
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : BlueTurqoise(soft+light)
material : Cotton Net
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image] 

Pashmina Net Toned
code : NT05
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Coral Brown (soft+light)
material : Cotton Net
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image]  
Pashmina Net Toned
code : NT06
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Hijau+Kuning
material : Cotton Net
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image]  
Pashmina Net Toned
code : NT07
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Black+Grey+White
material : Cotton Net
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image]  
Pashmina Net Toned
code : NT08
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Purple(soft+light)
material : Cotton Net
status : SOLDOUT
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image]  
Pashmina Net Toned
code : NT09
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Orange+Beige
material : Cotton Net
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image]  
Pashmina Net Toned
code : NT10
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Soft (grey+pink)
material : Cotton Net
status : SOLDOUT
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl




***************************************************************************************
Postage Fee :
Poslaju : RM6 (semenanjung)
Poslaju : RM9 (Sabah&Sarawak)
Posdaftar : RM3 (in Malaysia)
(Boleh menggunakan posdaftar RM3 namun item akan lambat sampai lebih kurang dalam masa 5-7hari bekerja, SSC tak recommend tapi if rasa nak jimat post dan anda sanggup menunggu boleh je ^_~)

Berminat..untuk order Klik / (Right Klik+open in new tab) button order di bawah
atau terus email kepada kami : simplystyleshop@gmail.com

TQ =)



Rainbow Satin Silk Shawl

~Bismillahi rahmani rahim...~

Collection for this week sangat gorgeous.

Rainbow Satin Silk Shawl

Gabungan colour yang sweet boleh sesuai kan dengan pakaian plain atau bercorak =)
Material Satin memberikan impak kilauan manakala
Material Silk pula menjadikan shawl beralun lembut..cantik sangat =)
Sesuai untuk casual dan dinner/event/perayaan.
Everyone highly recommended to have one for your own collection =)

7 tone colors to be pick

[click picture for larger image]

Rainbow Satin Silk Shawl
code : RSS01
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Maroon
material : Satin+Silk+Polyester
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan pashmina Net Toned


[click picture for larger image] 
Rainbow Satin Silk Shawl
code : RSS02
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Hijau Pucuk Pisang
material : Satin+Silk+Polyester
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan pashmina Net Toned


[click picture for larger image] 
Rainbow Satin Silk Shawl
code : RSS03
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Purple
material : Satin+Silk+Polyester
status : SOLDOUT
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan pashmina Net Toned


[click picture for larger image] 
Rainbow Satin Silk Shawl
code : RSS04
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Brown
material : Satin+Silk+Polyester
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan pashmina Net Toned


[click picture for larger image] 
Rainbow Satin Silk Shawl
code : RSS05
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Biru Laut
material : Satin+Silk+Polyester
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan pashmina Net Toned


[click picture for larger image] 
Rainbow Satin Silk Shawl
code : RSS06
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Silver
material : Satin+Silk+Polyester
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan pashmina Net Toned


[click picture for larger image] 

Rainbow Satin Silk Shawl
code : RSS07
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Jingga
material : Satin+Silk+Polyester
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan pashmina Net Toned



***************************************************************************************
Postage Fee :
Poslaju : RM6 (semenanjung)
Poslaju : RM9 (Sabah&Sarawak)
Posdaftar : RM3 (in Malaysia)
(Boleh menggunakan posdaftar RM3 namun item akan lambat sampai lebih kurang dalam masa 5-7hari bekerja, SSC tak recommend tapi if rasa nak jimat post dan anda sanggup menunggu boleh je ^_~)

Berminat..untuk order Klik / (Right Klik+open in new tab) button order di bawah
atau terus email kepada kami : simplystyleshop@gmail.com

Tq =)


Tuesday, October 11, 2011

Random Messy Style Hijab Tutorial



Manage to do this video tutorial for you while waiting for others untuk bersiap =) so sorry if a bit macam kelam kabut..

Im using Pashmina Dual Tone which is dah soldout..but stay tuned for new collection of Pashmina Net 2 Tone & Rainbow Satin Silk..super gorgeous..color pun sweet-sweet je..insyaAllah will release tomorrow =)

While waiting, please enjoy the tutorial
3 style using a pashmina
Style ni lebih kurang je (ada similarity) sbb tu gabungkan dalam satu video je
3rd Style tu gaya Fatin Suhana, love her style =) bila sy peragakan ramai yang tanya cara pakai so sy buat tutorial ni untuk customer yang comey2 tu ok..boleh search jugak youtube Fatin Suhana, maybe lebih jelas =)

Enjoy the video


Yang dah ada Pashmina dual tone..boleh try =) tak kisahlah...pashmina biasa pun boleh..tapi kalau yang ada  tone lagi cantik

^_~

Selamat mencuba.. 
daaaa..

Monday, October 10, 2011

Inner Neck Cotton Lily (Hitam) Restock =)

More request each day..blessed (^__^)
so SSC restock this inner neck cotton hitam (code : Lily1)
Sangat mudah nak bentuk inner ni =)

Take a look darl =)


Inner Neck Cotton Lily (Hitam)
Berbeza dari inner Daisy, Inner Lily dijahit lebih panjang (boleh bandingkan gambar) dan kain yang digunakan lebih tebal, sangat mudah dibentuk dan susah untuk berkedut =) Bahagian muka sama seperti inner daisy, dijahit panjang ke pipi.

code : Lily1
price : RM16 
(tidak termasuk postage)
color : Hitam
material : Cotton
status : SOLDOUT



TQ =)

***************************************************************************************
Postage Fee :
Poslaju : RM6 (semenanjung)
Poslaju : RM9 (Sabah&Sarawak)
Posdaftar : RM3 (in Malaysia)
(Boleh menggunakan posdaftar RM3 namun item akan lambat sampai lebih kurang dalam masa 5-7hari bekerja, SSC tak recommend tapi if rasa nak jimat post dan anda sanggup menunggu boleh je ^_~)

Berminat..untuk order Klik / (Right Klik+open in new tab) button order di bawah
atau terus email kepada kami : simplystyleshop@gmail.com





Wednesday, October 5, 2011

Tawaran/Promosi Harini & Esok

update : 11.45pm 5/10/2011

PROMOTION END

SimplyStyle princess..promotion buy satin shawl polkadot free inner neck dah ditutup =) all satin shawl polkadot item fully sold..thanks to all =) alhamdulillah ♥♥♥ have a goodnite sleep everyone


Promosi untuk harini (5/10/2011) & esok

Beli Shawl Satin Percuma Inner Neck (hitam)

Beli Shawl Satin Polkadot (color available : Putih & Hitam) - RM18

code : Atin02
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : White (small polkadot hitam)
material : Satin Cotton
status : SOLDOUT



code : Atin03
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Black (small polkadot putih)
material : Satin Cotton
status : SOLDOUT

Percuma Inner Neck Daisy (worth RM12)

Inner Neck Daisy1
Material : Cotton
Color : Hitam

Promosi tamat esok 6/10/2011 jam 12 mlm

Payment adalah dalam masa 24 jam shj ya =)
No reservation, first paid first get ^_~



Postage Fee :
Poslaju : RM6 (semenanjung)
Poslaju : RM9 (Sabah&Sarawak)
Posdaftar : RM3 (in Malaysia)
(Boleh menggunakana posdaftar RM3 namun item akan lambat sampai lebih kurang dalam masa 5-7hari, SSC tak recommend tapi if rasa nak jimat post dan anda sanggup menunggu boleh je ^_~)

Berminat..untuk order Klik / (Right Klik+open in new tab) button order di bawah
atau terus email kepada kami : simplystyleshop@gmail.com

Wednesday, September 28, 2011

Shawl Satin Polkadot [Printed]

Siapa minat shawl satin, meh-meh tengok shawl satin polkadot ni..sgt somey =)
siapa yang belum ada shawl satin pun boleh beli satu buat koleksi kan =)

Material satin untuk shawl ni glamor lepas dipopularkan oleh designer/model hijab yang terkenal Hana Tajima & also penyanyi kesayangan remaja kini, Yuna =)

Lepas fenomena shawl satin ni makin banyak gaya shawl yang anggun-anggun dicipta coz shawl satin ni nampak mewah so tak perlu touch up lebih-lebih, just gayakan shawl satin ..done..awaklah yang paling anggun =) 

Shawl satin ni mudah dibentuk tau, tak melekap di dahi
Pelbagai tutorial shawl satin ada nowadays on youtube, so pilih yang mana berkenan

Here's the collections
stok adalah sangat terhad =) quickly grab if berkenan ye =)

[klik gambar untuk gambar lebih besar/jelas]

code : Atin01
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Chocolate (small polkadot putih)
material : Satin Cotton
status : SOLDOUT


[klik gambar untuk gambar lebih besar/jelas] 

code : Atin02
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : White (small polkadot hitam)
material : Satin Cotton
status : SOLDOUT


[klik gambar untuk gambar lebih besar/jelas] 

code : Atin03
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Black (small polkadot putih)
material : Satin Cotton
status : SOLDOUT


[klik gambar untuk gambar lebih besar/jelas] 

code : Atin04
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Mocha (Medium polkadot colourful)
material : Satin Cotton
status : SOLDOUT


[klik gambar untuk gambar lebih besar/jelas] 

code : Atin05
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : White (Medium polkadot colourful)
material : Satin Cotton
status : SOLDOUT


[klik gambar untuk gambar lebih besar/jelas] 

code : Atin06
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Soft Cream (Medium polkadot colourful)
material : Satin Cotton
status : SOLDOUT

***************************************************************************************
Postage Fee :
Poslaju : RM6 (semenanjung)
Poslaju : RM9 (Sabah&Sarawak)
Posdaftar : RM3 (in Malaysia)
(Boleh menggunakana posdaftar RM3 namun item akan lambat sampai lebih kurang dalam masa 5-7hari, SSC tak recommend tapi if rasa nak jimat post dan anda sanggup menunggu boleh je ^_~)

Berminat..untuk order Klik / (Right Klik+open in new tab) button order di bawah
atau terus email kepada kami : simplystyleshop@gmail.com