Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Monday, September 26, 2011

Inner Neck Cotton Hitam (tanpa awning)

Assalammualaikum..

Hai dear all, today SSC restock inner neck cotton hitam..sorry for those yang menunggu. Demand inner neck cotton hitam sangat tinggi nowadays. So agak susah nak dapatkan stok =) ok apa-apa pun, sesiapa yang belum ada inner neck ni haruslah grab one..mudah bagi yang nak pakai shawl macam-macam gaya. tak lah susah-susah nak cover leher dgn shawl..pakai je inner ni =)

Ok ada 3 Jenis inner neck hitam yang SSC update kali ni

Daisy (code: Daisy1) = RM12/pc
Lily (code: Lily1) = RM16/pc
Tulip (code: Tulip1) = RM18/pc
(price tidak termasuk postage)

Ada 3 jenis dan 3 harga, u all boleh pilih yang mana berkenan =) Specification berbeza sebab tu harga berbeza ye. 


[Klik gambar untuk gambar lebih besar/jelas]


Inner Neck Cotton Daisy (Hitam)
Inner neck daisy paling murah kerana ianya pendek, hanya menutup leher sahaja, kain lebih nipis.  Walaubagaimanapun bahagian muka inner Daisy dijahit penuh untuk cover pipi kita-kita ni =)
p/s : Ada sesetengah orang lebih suka kain nipis untuk inner so Daisy suit u well =)

code : Daisy1
price : RM12
(tidak termasuk postage)
color : Hitam
material : Cotton
status : SOLDOUT



[Klik gambar untuk gambar lebih besar/jelas]



Inner Neck Cotton Lily (Hitam)
Berbeza dari inner Daisy, Inner Lily dijahit lebih panjang (boleh bandingkan gambar) dan kain yang digunakan lebih tebal, sangat mudah dibentuk dan susah untuk berkedut =) Bahagian muka sama seperti inner daisy, dijahit panjang ke pipi.

code : Lily1
price : RM16 
(tidak termasuk postage)
color : Hitam
material : Cotton
status : SOLDOUT

[Klik gambar untuk gambar lebih besar/jelas] 


Inner Neck Cotton Tulip (Hitam)
 Inner neck tulip sangat berbeza, ia boleh dilihat pada gambar, inner ini menggunakan best quality cotton, bersesuaian dengan harganya, sangat selesa dipakai, Inner ini jenis melekap kerana menggunakan cotton lembut, bahagian leher dipotong lebih panjang dari inner Lily. Sangat best.
(untuk inner Tulip manage to restock warna hitam only 1, yang lain semua inner color.1 pc tu siapa cepat dia dapat ye ^_~)

code : Tulip1
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Hitam
material : Cotton Lembut
status : SOLDOUT

Postage Fee :
Poslaju : RM6 (semenanjung)
Poslaju : RM9 (Sabah&Sarawak)
Posdaftar : RM3 (in Malaysia)
(Boleh menggunakana posdaftar RM3 namun item akan lambat sampai lebih kurang dalam masa 5-7hari, SSC tak recommend tapi if rasa nak jimat post dan anda sanggup menunggu boleh je ^_~)

Berminat..untuk order Klik / (Right Klik+open in new tab) button order di bawah
atau terus email kepada kami : simplystyleshop@gmail.com





2 comments:

Aida azni abd razak said...

salam inner neck cutton lily tu ade restock tak?

Gnie Syazni said...

Salam Aida, maaf dear inner lily dah tak restock