Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Wednesday, September 21, 2011

Clearance Sales =) serendah RM5

Assalammualaikum..

Harini ssc nak buat clearance sales..semua stock last..dah takde lagi dah..habis ni kira habis dah..*inner neck hitam on the way restock..akan di upload once item ready..sori sgt sesiapa yang menunggu =) sementara tu jom cuci mata dengan clearance stock ni..harga murah sangat-sangat..borong pun tak dapat macam ni..hee..

First Come First Serve

happy shopping ya..

Pashmina Dual Tone
code : Tone07
color : Purple
price : RM10
(not including postage)
status : SOLDOUT

Lycra Denim Ekspress (tak mudah kedut)
code : Denim01
color : Dark Purple
price : RM12
(not including postage)
status : SOLDOUT



Shawl Chiffon Viscose (not including inner)
code : S-01
color : Merah
price : RM5
(not including postage)
status : SOLDOUT


Shawl Chiffon Viscose (not including inner)
code : S-02
color : Brown (perang)
price : RM5
(not including postage)
status : SOLDOUT


Inner Neck Cotton
code : Neck-03
color : Grey
price : RM10
(not including postage)
status : SOLDOUT


Syria Plain Cotton
code : SPC04
color : Hijau Muda
price : RM10 (1set - inner+outer)
(not including postage)
status : SOLDOUT


Syria Plain Cotton - XS (budak)
code : SXS01
color : Beige
price : RM8 (1set - inner+outer)
(not including postage)
status : SOLDOUT


Syria Plain Cotton - XS (budak)
code : SXS02
color : Putih Susu
price : RM8 (1set - inner+outer)
(not including postage)
status : SOLDOUT

Pashmina Satin Cotton Arisya (Bidang luas & tak mudah kedut)
code : Risya-05
color : Cream+brown
price : RM12
(not including postage)
status : SOLDOUT



***********************************
Item dibawah ada defect sikit..kalau pakai tak perasan sangat, boleh tengok defect pada picture close-up. Kebanyakan sebab benang tercarik.


Pashmina Dual Tone
code : Tone01
color : Chocolate
price : RM6
(not including postage)
status : SOLDOUT



Shawl Jojet Labuci
code : JL11
color : Soft Purple
price : RM5
(not including postage)
status : SOLDOUT



Shawl Jojet Labuci
code : JL15
color : Soft Cream
price : RM5
(not including postage)
status : SOLDOUT

Postage Fee :
Poslaju : RM6 (semenanjung)
Poslaju : RM9 (Sabah&Sarawak)
Posdaftar : RM3 (in Malaysia) tapi lambat sampai take 5-7 working days


Berminat..untuk order Klik / (Right Klik+open in new tab) button order di bawah
atau terus email kepada kami : simplystyleshop@gmail.com





4 comments:

sue greenapple said...

ajar ler care2 nk pkai..

GnieSyazni said...

@sue greenapple : boleh check kat link ni yea =) http://simplystyleshop.blogspot.com/2011/09/koleksi-tutorial-gayakan-shawl-pashmina.html

asiah_najihah said...

yg code Denim01 tu saiz apa ye

GnieSyazni said...

@asiah_najihah : Denim01 tu saiz M =)