Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Wednesday, October 12, 2011

Pashmina Net Toned

Gorgeous Princess..

Mesti biasa dengar pashmina net sebelum-sebelum ni kan, now ada new pattern of pashmina net..sangat cantik coz ada 2 tone =) dan jenis kain nya juga berbeza dari keluaran sebelum ni.

Pashmina Net kali ni sangat lembut + tak jarang =) best
Terletak elok atas kepala, seperti yang diperagakan, SSC tak pakai any pin just lilit dan siap..simple ^_~
Sesuailah untuk yang nak cepat, coz pashmina ni tak mudah berkedut.

Jom tengok, kalau berminat bolehlah beli :)

Pashmina Net Toned
code : NT01
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Maroon Red+Black
material : Cotton Net
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image]


Pashmina Net Toned
code : NT02
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Purple(DarkMagenta) + Grey
~The Purple color should be more purplish like grape color, we are sorry that the picture is differ from actual color~
material : Cotton Net
status : SOLDOUT
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image]  
Pashmina Net Toned
code : NT03
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Pink (soft+light)
material : Cotton Net
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image]  

Pashmina Net Toned
code : NT04
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : BlueTurqoise(soft+light)
material : Cotton Net
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image] 

Pashmina Net Toned
code : NT05
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Coral Brown (soft+light)
material : Cotton Net
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image]  
Pashmina Net Toned
code : NT06
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Hijau+Kuning
material : Cotton Net
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image]  
Pashmina Net Toned
code : NT07
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Black+Grey+White
material : Cotton Net
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image]  
Pashmina Net Toned
code : NT08
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Purple(soft+light)
material : Cotton Net
status : SOLDOUT
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image]  
Pashmina Net Toned
code : NT09
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Orange+Beige
material : Cotton Net
status : AVAILABLE
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl


[click picture for larger image]  
Pashmina Net Toned
code : NT10
price : RM18 
(tidak termasuk postage)
color : Soft (grey+pink)
material : Cotton Net
status : SOLDOUT
*buy 2pcs RM35 boleh campur dengan Rainbow Satin Shawl




***************************************************************************************
Postage Fee :
Poslaju : RM6 (semenanjung)
Poslaju : RM9 (Sabah&Sarawak)
Posdaftar : RM3 (in Malaysia)
(Boleh menggunakan posdaftar RM3 namun item akan lambat sampai lebih kurang dalam masa 5-7hari bekerja, SSC tak recommend tapi if rasa nak jimat post dan anda sanggup menunggu boleh je ^_~)

Berminat..untuk order Klik / (Right Klik+open in new tab) button order di bawah
atau terus email kepada kami : simplystyleshop@gmail.com

TQ =)



2 comments:

farz zull said...

you look great in there sis...;)
suka yang 1 & 9...

GnieSyazni said...

Thanks farz zull ^_^