Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Sunday, December 19, 2010

Cara Pakai Shawl Skirt


Cara ni sesuai bila pakai dengan cardi, jacket, or sweater perhaps =)
So still boleh cover your chest dengan jacket..ok..


Remake video ni khas untuk customer yang masih mencari tutorial shawl skirt ni. Video yang lama dah terpadam, so sesiapa yang dah pernah tengok video lama, tutorial ni sama dengan video sebelum ni

oh sorry for black & white video
kindly use your headphone untuk pendengaran yang lebih jelas coz suara agak perlahan

Enjoy your watching =)

3 comments:

flying without wing said...

salam,xley tgk pun :(

GnieSyazni SSC said...

Video dah kena remove pulak awk..nak upload lain dah hilang fail tu..nnti sy cuba buatkan lain ye...sory..

GnieSyazni SSC said...

@flying without wing : dah remade video tutorial =) hope can help