Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Tuesday, April 10, 2012

Square Hijab Tiana

Atas permintaan pelanggan-pelanggan yang dihormati & disayangi kami update lagi dan lagi produk square hijab ni atau ada yang kenal dengan nama square scarf, atau juga dikenali sebagai bawal printed.

Square Hijab jadi pilihan sekarang ni kerana materialnya jenis cotton, tak panas dan tak berpeluh, sangat-sangat simple dan mudah dipakai/dibentuk, sesuai untuk casual dan formal asalkan matching dengan baju :) owner ssc sendiri pun ada banyakkkkkk koleksi bawal printed ni ^_~
Best sebab gosok sekali je lepas basuhan, after that ia susah nak berkedut* 
*kecuali diremuk-remuk/kepal-kepal secara kasarnye dengan sengaja la ye :)

Koleksi kali ni adalah koleksi terbaru square hijab, dengan sedikit inovasi pada bahagian tepi keliling tudung ada buds which nampak kemas dan tak mudah rosak :)

ok jom tengok koleksi kali ni, in tones color & patches :)

Happy shopping ^_^ v


Status : SOLDOUT
Item Code : Tiana01
Color : Biru Turqoise
Price : RM15/each
Promo : Beli 3 helai = RM40
(Tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Item Code : Tiana02
Color : Choco Beige
Price : RM15/each
Promo : Beli 3 helai = RM40
(Tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Item Code : Tiana03
Color : Pink Maroon
Price : RM15/each
Promo : Beli 3 helai = RM40
(Tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Item Code : Tiana04
Color : Dark Green
Price : RM15/each
Promo : Beli 3 helai = RM40
(Tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Item Code : Tiana05
Color : Yellow + Orange
Price : RM15/each
Promo : Beli 3 helai = RM40
(Tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Item Code : Tiana06
Color : HijauKuning+Putih susu
Price : RM15/each
Promo : Beli 3 helai = RM40
(Tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Item Code : Tiana07
Color : Orange Tangerine
Price : RM15/each
Promo : Beli 3 helai = RM40
(Tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Item Code : Tiana08
Color : Grey
Price : RM15/each
Promo : Beli 3 helai = RM40
(Tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Item Code : Tiana09
Color : Orange
Price : RM15/each
Promo : Beli 3 helai = RM40
(Tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Item Code : Tiana10
Color : Hot Pink
Price : RM15/each
Promo : Beli 3 helai = RM40
(Tidak termasuk postage)


**********************************************************
Postage : 
RM6(poslaju semenanjung) 1-4helai
RM9(poslaju sabah sarawak) 1-4helai
RM3(posdaftar) 1-3helai
*untuk penghantaran area Shah Alam sahaja poslaju : RM5 (1-4helai)

❣ Sebarang pertanyaan dan order boleh email / PM inbox FB / sms
Sms : 0133553952-Syazni (sila nyatakan nama anda semasa sms ^_~)

❣ Untuk terus order, boleh isikan order form yang disediakan :)

Thanks for visiting, Happy Shopping :)


1 comment:

zoeyolivia said...

Salam. Kami memerlukan sponsor untuk Durrany Pillow Talk. Banyak kelebihannya. Sila singgah ke blog yati. :)