Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Monday, May 7, 2012

Inner Neck | Scarf Inner

Inner scarf 
berbeza dari inner neck ninja sebelum ni, material inner ninja kali ni diperbuat dari kain cotton, memberi keselesaan kepada pemakai, pemakaian inner ninja lebih kemas, inner ini mudah dibentuk..belakang terbuka ye so tak panas leher :)



-Inner Neck Ninja-
status : SOLDOUT
color : Black
material : Cotton
price : RM12/each
(not including postage)

postage : 
add RM6 for poslaju (Semenanjung area)
or add RM9 for poslaju (Sabah & Sarawak)
or add Rm3 for posdaftar (all part of Malaysia)

to order simply fill in the order form or send your order to us at simplystyleshop@gmail.com

2 comments:

Yatt Moore said...

salam...kak... mana lagi nak carik inner mcm ni??? baru je nampak dr blog akak, tp dh sold out... =D

Gnie Syazni said...

Yatt : Inner ni, alala taktau la dik kat mana lagi ada jual..sbb da lama keluar inner ni..tak sure production ada keluarkan lagi ke tak