SORRY SWEETIE .. ONLINE STORE TEMPORARY CLOSED
No More Stock Available. Please be informed.
Sorry for any inconvenience.
Thank You.

Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

Jun 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Thursday, January 10, 2013

Reen Halfmoon Scarf (Jan'13)

Assalammualaikum gorgeous :)

Siapa peminat halfmoon, meh-meh singgah :)
Halfmoon Reen ni tone color, color memang sangat cantik, simple tapi gorgeous..ade kerawang+manik ditepi. Siapa biasa pakai, nak pakai halfmoon ni pun senang kan, tak perlu risau nak lilit-lilit, sebab tu ramai yang suka :)

Bagi yang baru berkenalan dengan halfmoon, tudung ni berbentuk separa bulat, material chiffon.
Reen Halfmoon ni jenis halfmoon yang senang berbentuk yer bukan chiffon lembut :)

Reen Halfmoon ni saiz L, dalam gambar nampak kecik sebab dah ditarik bagi terletak kat bahu..so jgn risau akak-akak and adik-adik yang saiz S-XL siapa pun boleh pakai :)

Ok kalau berminat cepat-cepat order ye..stok terhad

*Sorry item ni dah upload kat facebook SimplyStyle malam tadi jadi ada yang dah soldout dan ada yang dah fully reserved. 


SOLDOUT
Code item : Reen 01
Color : Dark Purple Tone
Price : RM38 (not include postage fee)
*RM35 for second item in one receipt


SOLDOUT
Code item : Reen 02
Color : Green Tone
Price : RM38 (not include postage fee)
*RM35 for second item in one receipt


SOLDOUT
Code item : Reen 03
Color : Black+Orange Tone
Price : RM38 (not include postage fee)
*RM35 for second item in one receipt


SOLDOUT
Code item : Reen 04
Color : Yellow Mustard Tone
Price : RM38 (not include postage fee)
*RM35 for second item in one receipt


SOLDOUT
Code item : Reen 05
Color : Maroon Tone
Price : RM38 (not include postage fee)
*RM35 for second item in one receipt


SOLDOUT
Code item : Reen 06
Color : Grey Tone
Price : RM38 (not include postage fee)
*RM35 for second item in one receipt


SOLDOUT
Code item : Reen 07
Color : Pastel Blue&Peach Tone
Price : RM38 (not include postage fee)
*RM35 for second item in one receipt


SOLDOUT
Code item : Reen 08
Color : Pastel Pink+Grey Tone
Price : RM38 (not include postage fee)
*RM35 for second item in one receipt


SOLDOUT
Code item : Reen 09
Color : Merah Cili Tone
Price : RM38 (not include postage fee)
*RM35 for second item in one receipt


SOLDOUT
Code item : Reen 10
Color : Purple Tone
Price : RM38 (not include postage fee)
*RM35 for second item in one receipt


atau emailkan code item yang ingin dibeli ke simplystyleshop@gmail.com


Inquiries?
Contact us
SMS/Whatsapp : 018-380 6697 (Syaz)



No comments: