Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Monday, April 25, 2011

List peserta Giveaway SSC Lucky Follower April'11

Salam semua..Kat sini sy senaraikan nama-nama peserta ikut id nama pengomen, ape eh orang panggil? google id ke ape..hee tak kisahlah..asalkan cek nama korang tau =) kalau takde bagitau..nombor tu ikut turutan dalam komen post Giveaway : SSC Lucky Follower April 2011 =)


1. Nida
2. ctnurkhijah
3. nanakimie
4. Fadzillah Kamarudin
5. naju
6. ~~@lyci@~~
7. YaNie
8. Nana
9. mama zakuan
10. Izan Ishak
11. Myra Jay
12. zaikulim
13. Cik Wani
14. toyolkiut
15. ismiladyjaja
16. nEa FleriDa / nIL
17. ✿ milly molly ✿
18. MaiRa QuEeN
19. PinkUmmi
20. cikpuanhady
21. NuR IzZaTi
22. cma shiema
23. Cute MuM
24. Hunny
25. akma
26. eb ezrin2
27. AkmaFaizal
28. ilhamny
29. Lin Azlina
30. zahidah dihaz
31. aanie
32. ♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪
33. Ms sunsWeetz
34. LoLLa AdeLLa
35. NOOR FATIN
36. ♥♥azatiesayang ♥♥
37. Nadiah Sidek
38. kak long
39. umiliza989
40. Joel Leslie
41. deqlis
42. Kamilah Che Mat
43. dilazfamily
44. MiMie AddNin
45. mas
46. SyUhAdA
47. ♥sYiLaSyiRa♥
48. ummi-Ai
49. MrS. F!zA

Alaa...sipi-sipi je nak sampai 50..tengok komen dah 50 tapi rupanya ada yang terdouble komen..huu...bermakna 1 cabutan je lah bulan ni...
1 hadiah ni dah ready, so nanti SSC bolehla terus post lepas pemenang diketahui.

GoodLuck tau semua & sangat-sangat terima kasih kepada yang jawab survey =) appreciate it...

24hours from now on untuk cek yea...sehingga 10am esok (26/04/2011)
kalau takde masalah SSC akan umumkan pemenang hari Rabu 27/04/2011 okey =)

p/s : kalau ada tersalah link kat atas bagitau yea.. =)

5 comments:

nanakimie said...

ok,ada:)

toyolkiut said...

nama TK ada dlm senarai..
terima kasih..

kak long said...

ok..kaklong no38!
tq!

YaNie said...

no 7...
harap2 bertuah.. hehehehe

=)

zahidah dihaz said...

dah ada nama....


New Entry: Fairy tail = Ekor kucing