Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Tuesday, April 26, 2011

Pemenang SSC Giveaway Lucky Follower April’11

Hii..

Disebabkan takde masalah dalam list peserta, dan kerja pun jadi mudah, maka sy umumkan pemenang harini la ye..takyah tunggu esok lah ek..

images (1)

Pemenang akan menerima

Skin So Soft Whitening Hand Cream 75ml

Skin So Soft Whitening Hand Cream 75ml

Dan mungkin ada hadiah kecik sampingan =)

Dan pemenang yang bertuah pada kali ini ialah

yeay

Peserta yang bernombor

April'11 GA 

39

umiliza989

Diharap pemenang dapat memberikan detail untuk penghantaran (nama,alamat,phone no) dan emailkan kepada simplystyleshop@gmail.com

dalam masa 24 jam yeh :)

oh ye disebabkan umiliza ada bagi email, so sy sendiri akan contact pemenang tapi still perlukan respon dlm masa 24 jam tau, jika tiada respon cabutan lain akan dibuat =)

Yang tak berjaya boleh cuba lagi bulan depan =) mekasih semua yang join ya =) dan mekasih kepada yang jawab survey dan yang sudi follow

Always a pleasure to have all of your support

5 comments:

Izan Ishak said...

tahniah pada umiliza~

SyUhAdA said...

thniah~!

zahidah dihaz said...

tahniah....




New Entry: Total energy allowance

umiliza989 said...

terimakasih izan ishak....

alhamdulillah...saya menjadi lucky draw hari nie...

nie maklumat ttg saya
nama:norliza binti mohamad yunus
alamat: D-T05-U01,NO.1 JALAN P5A/5,PRESINT 5, 62200 PUTRAJAYA..
NO TEL: 0175489153

toyolkiut said...

wah, bertuahnya..
tahniah!