Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Sunday, May 15, 2011

Pattern Pashmina Net - SOLDOUT

Pattern Pashmina Net

Trend pashmina sekarang menjadi-jadi kan sebab pashmina ni senang digayakan tak perlu pin pun takpe, boleh terletak elok je atas kepala. Lagipun idola muslimah masa kini Hana Tajima pun selalu menggunakan pashmina untuk gayakan hijab. Amat berbaloi beli pashmina, boleh buat macam-macam gaya =)

HARGA PROMOSI HEBAT SEMPENA ULANGTAHUN 1 YEAR SSC BULAN NI =)

Harga : RM 15 shj =) 
(not include postage fee)
Material : Cotton Net
Saiz : Long Pashmina


[Sila Klik gambar untuk paparan lebih besar dan jelas]

Code : Pash-01
Warna : Hijau
Status : SOLDOUT - Nuyun
 (SOLD 1- Roslina)


Code : Pash-02
Warna : Biru
Status : SOLDOUT - Suhaidah



Code : Pash-03
Warna : Dark Grey
Status : SOLDOUT - Najihah


Code : Pash-04
Warna : White
Status : SOLDOUT - Suhaidah


Code : Pash-05
Warna : Brown Beige
Status : SOLDOUT



Code : Pash-06
Warna : Biru Turqoise
Status : SOLDOUT - Norashidah


Code : Pash-07
Warna : Biru keHijauan
Status : SOLDOUT


Code : Pash-08
Warna : Dark Chocolate
Status :  SOLDOUT
1pcs sold - Najihah
1pcs sold - Faten
1pcs sold - Farah Nabila


Code : Pash-09
Warna : Purple
Status : SOLDOUT


Code : Pash-10
Warna : Merah
Status : SOLDOUT - Roslina


Code : Pash-11
Warna : Hot Pink
Status : SOLDOUT - Anis Shahizan


Code : Pash-12
Warna : Soft Purple
Status : SOLDOUT
1pcs sold - Suhaidah


Code : Pash-13
Warna : hitam
Status : SOLDOUT


Bila zoom kain nya macam dibawah ni
Tak panas, ala2 pashmina net yang pernah keluar dulu, bezanya yang ni lebih kemas dan net nya rapat tak jarang =)

*******************************************************

Berminat nak beli, jom order, untuk order isikan order form kat atas page atau klik butang merah bawah ni untuk redirect ke order form =)

Terms & Conditions:
-Booking valid for two (2) days only
-Strictly serious buyer only, any problem please inform SSC back, kalau nak cancel atau tak jadi beli please inform within 2 days booking period..no backout buyer please. Sorry, Mail anda akan diblacklist ye kalau main-main isi form pastu senyap seribu bahasa. Harap maklum.

Thanks =)
Happy Shopping Darls

2 comments:

Green Apel said...

gnie, ajar ika pakai pashmina cam kat atas tu...cantikkkk...plis2=)

Gnie@SimplyStyle said...

@Green Apel : Insyaallah nanti gnie buatkan tutorial untuk ika =)