Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Wednesday, June 1, 2011

Tutorial Menggayakan Long Pashmina

Assalamualaikum...
TQ to Ika yang bertanya


Sori dear, lambat update tutorial ni..dah siap buat video..website pulak problem..

Tutorial ni simple je..
Gnie akan ajarkan cara gayakan pashmina macam gaya ni

So have fun dan selamat mencuba ye =)




Untuk dapatkan pashmina macam yang Gnie gayakan tu
Klik Sini

p/s : video ni sebenarnya ada gnie cakap-cakap tu yang mulut terkumat kamit..tapi disebabkan ada bunyi-bunyi background bising gnie gantikan dengan subtitle...hope boleh faham ye...simple je..hehe =)

4 comments:

Green Apel said...

ee, cantiklah gnie ne, thanks dear for tutorial ne, ika baru sempat tengok...hihi, boleh la try gaya ne plak..

Green Apel said...

ee, cantiklah gnie ne..thanks dear for tutorial ne, ika baru sempat tengok...hihi, bole lah cuba gaya ne pasne=)

kumon =.='' said...

yeayy..thanks for the tutorial.. :)

btw..lgu kat video tu best la..tjuk apa eh? hehe

Gnie@SimplyStyle said...

Welcome Kumon =)

lagu tu Country Song - Ephemera