Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Friday, June 10, 2011

GA UPDATE # List Peserta Midyear Giveaway


Harini dah 10 Jun 2011 4.48pm, lagi 5 hari lagi giveaway akan tamat..ni Gnie senaraikan nama beserta nombor bertuah peserta yang dah join sehingga tarikh dan masa dinyatakan =) ada 85orang peserta..hadiah 3 cukup ke? tak cukup kot..hehe...tunggu 15 hb nanti gnie update berapa cabutan yang akan dibuat untuk dapatkan long pashmina tu =) siapa belum join...mehla join...cukupkan 100..ada banyak lagi tu ruang boleh isi =) Nak join klik banner pink kat atas okey =)



Notes : List Updated : 
12 Jun 2011 3.00am (no. 86 - 93)
12 Jun 2011 2.50pm (no. 94 - 97) 3 days left =)
13 Jun 2011 11.00pm (no. 98 - 100) yeay...cukup 100 =) 2 more days left
14 Jun 2011 11.00pm (no. 101 - 104) Last call =) esok penyertaan ditutup jam 11malam
15 Jun 2011 11.00pm (no. 105 - 106) Final update...GA telah pun ditutup..nantikan pemenangnya


1.       shidasyakirin
2.       Jasmin Ibrahim
3.       Cempaka Kuning
4.       Miss A
5.       Nur Syahida
6.       Annur Islam
7.       Mish Apple
8.       Dayana AZ
9.       Anysspunyeblog
12.   nananaDya
13.   Chara
14.   Lolla Adella
15.   Aimifiqa
16.   IntanBerlian
18.   Shera Haifa
24.   Sweet Umi
25.   Cik Purple
26.   E-ra Pasha
29.   Nana
30.   Jaa
35.   PinkUmmi
36.   AliaJustea
37.   miszsyaLala
38.   Cik (Jijah)
40.   Puan Nina
42.   Nurul Atiqah
43.   Izzaty Hedry

46.   Cikbintang
47.   Ckin life
48.   Ummu Ukasyah
49.   AmiraLiyana
50.   Cinonet
51.   Juelee
52.   Frommetoyou2
53.   tiefazatie
55.   Mawar
56.   Ita
57.   Alycia
58.   CikMimiey
59.   Oshin
61.   Mrs Nazar
62.   Zety Madu
63.   Sipengawas
65.   Nea Flerida
66.   Ajumohit
67.   Deqlis
68.   Rohana Ahmad
69.   Cute Mum
70.   Hanin
72.   eB Ezrin
73.   Ibu Ayra
74.   Naju
75.   Chococream
76.   Meoww cat
77.    Noor Fatin
78.   Qieranna
79.   Baby wanie
80.   Azie Azman
81.   Anim
82.   Hudaa .udey
85.   Mas
86.   Zaikulim
87.   Qard91
88.   Safina Effy
89.   Syakila
90.   Cik Wani

92.   Nadia
93.   Mama Zharfan
94.   Queenpink
95.   Ctnurkhijah
96.   Baby
97.   A.s.m.a
98.   Mama Syima
99.   Isyam Mirah
101.   Azatiesayang
102.   Hime
106.   Umiliza989


14 comments:

Jasmin Ibrahim said...

cek already

tiefazatie said...

tq dear..ada dh nama ifa..=)

osHin said...

harap2 59 menang la eh...hihi

~bUih-bUih ciNta~ said...

thanx..trsenarai..hope i'm da lucky one..ngee~

Mira Marcello said...

84 tuuuuu,
cun kalau dia pakai pashmina tuh wiwiwiwi

cikbintang said...

46!!woott woott....fuhhh hehe

amiraliyana said...

dah ada nama. no 49. tq =)

Syazana Justme said...

my name is there..lucky 11.tq dear..=)

Hidayah Shukor said...

tq, nma sya ada dlm senarai..
no.31 hope menang!
hehe

asiah_najihah said...

dah cek dah..nama asiah ada...(^_^)

shera haifa said...

dtg chck nam..dh ada,,

tq

ALVAS-87-CONTEST said...

ada... hehe.. 105.. harap bertuah..

amiraliyana said...

ok.. dah ada.. tq =)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

no 43.. thnx dear..=)