Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Friday, June 17, 2011

Pemenang Midyear Giveaway =)

Update dengan laju-laju..huhu



First-first, nak ucapkan tahniah kepada 6 pemenang cabutan bertuah kali ni..
dan....terima kasih banyak-banyak semua yang dah join, dah follow, dah buatkan entry, promote blog ni...hehe

Cabutan dibuat secara manual ye...gunting-gunting, goncang, tutup mata, cabut...so keputusan muktamad, takde pilih-pilih kasih tau...hee..

Dan.....

Akhirnya dapat pemenangnya,

6 orang yang dapat cabutan bertuah =)

Drumroll sikit........





no 99 : Isyam Mirah

no 62 : Zety Madu


no 18 : Shera Haifa

no 57 : Alycia

no 67 : Deqlis

6 pemenang, sila tampil memberikan maklumat untuk penghantaran hadiah =)
Nama :
Alamat :
Phone No :
Warna Favourite :

semua dapat hadiah yang sama, pashmina pattern net, cuma warna berbeza ye..kalau ade warna Favourite u all gnie bagi, kalau takde sory ye..gnie akan pilihkan secara random

Kalau boleh bagi details cepat-cepat yer..esok Gnie boleh terus post barang..kalau lambat-lambat takut terdelay...ye ye....cayunk korang....ngee

bubye...
Tahniah =)



9 comments:

cikbintang said...

cdeynye xdpt..huuu

Dayana AZ said...

tahniah kpd mereka.

isyam mirah said...

miraH da sent email..

tQ sgt3 tau..

dpt merasa pashmina dr gnie..

:)

~~@lyci@~~ said...

terima kasih pilih alycia.. suke2.. ok, dah send emel dah ;)

ita said...

cam ner ni.. nasib sll ajer tak menyebelahi saya... anyway tahniah kepada para pemenang

tiefazatie said...

tahniah pd semua!
nt ifa cuba lg kan gnie..hee..=)

shera haifa said...

terima kasih sis..

shera dh sent email..

zety madu said...

thanx sis..
ekkee...

NORFARAHIN ABDULLAH SANI said...

jom join my 1st GA bole menang hdyah dr india
http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/06/do-me-favour-plzzz.html
tolong promote blh?