Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Monday, March 5, 2012

Square Hijab Ayra - 5 New Colors


SQUARE HIJAB AYRA

New Colors of Ayra
~Stok tak banyak ye color yang baru ni, sikit sangat-sangat~
Status : SOLDOUT
Item Code : Ayra08
Color : Purple Pink
Material : Comfy Cotton
Price : RM17/each
(tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Item Code : Ayra09
Color : Blue
Material : Comfy Cotton
Price : RM17/each
(tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Item Code : Ayra10
Color : PurpleBlue
Material : Comfy Cotton
Price : RM17/each
(tidak termasuk postage)


Status :  SOLDOUT
Item Code : Ayra11
Color : Mixed
Material : Comfy Cotton
Price : RM17/each
(tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
(defected - 1 rambu di tudung tercabut, tapi tak perasan sangat, boleh letak dibahagian dalam tudung, not for fussy buyer..maaf)
Item Code : Ayra12
Color : Hot Pink
Material : Comfy Cotton
Price : RM7 only (Lelong ^_~)
(tidak termasuk postage)




**********************************************************
Postage 
RM6(poslaju semenanjung) 1-4helai
RM9(poslaju sabah sarawak) 1-4helai
RM3(posdaftar) 1-3helai
*untuk penghantaran area Shah Alam sahaja poslaju : RM5 (1-4helai)

❣ Sebarang pertanyaan dan order boleh email / PM inbox FB / sms
sms : 0133553952-Syazni (sila nyatakan nama anda semasa sms ^_~)

❣ Untuk terus order, boleh isikan order form yang disediakan :)

Thanks for visiting, Happy Shopping :)

2 comments:

eykin said...

Salam,dear kalau yg status reserved tu mksudnye masih ada lagi stok atau ta ?

Syazni SimplyStyle said...

Eykin dear..
Reserved means item dah ada orang chop/booked..if customer cancel atau tak membuat bayaran dalam tempoh booking yang ditetapkan, item akan available semula :)