Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Tuesday, February 28, 2012

Square Hijab Ayra

Atas permintaan yang sangat banyak untuk square hijab izara & adura..kami memohon maaf kerana tak dapat restock corak yang sama, namun kami cuba memberi yang terbaik untuk anda customer simplystyle yang sangat supportive.

Hope design kali ni dapat memikat hati anda

New design of square hijab, nowadays fesyen bawal dah naik semula :)
so square hijab yang diberi nafas baru menjadi pilihan hati
Comfy material, sesuai dengan cuaca panas sekarang ni sebab kain tak panas, dan senang dibentuk..
ada rambu-rambu pada tudung menjadikan tudung nampak lebih chic dan tak boring.

Material : Cotton
(sama macam Izara)
Color : 7 colors

"Diskaun RM1/each untuk customer yang ada membeli square hijab Adura sebelum ini"

Dari tepi..Bidang besar sedikit dari Sq Hijab Adura, sama seperti Sq hijab Izara

Status : SOLDOUT
Item Code : Ayra01
Color : Base Light Blue
Material : Comfy Cotton
Price : RM17/each
(tidak termasuk postage)

Status : SOLDOUT
Item Code : Ayra02
Color : Base Grey+Black
Material : Comfy Cotton
Price : RM17/each
(tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Item Code : Ayra03
Color : Base Pink+Maroon
Material : Comfy Cotton
Price : RM17/each
(tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Item Code : Ayra04
Color : Base White+Black
Material : Comfy Cotton
Price : RM17/each
(tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Item Code : Ayra05
Color : base SoftBrown
Material : Comfy Cotton
Price : RM17/each
(tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Item Code : Ayra06
Color : Base SoftGrey
Material : Comfy Cotton
Price : RM17/each
(tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Item Code : Ayra07
Color : Base Purple
Material : Comfy Cotton
Price : RM17/each
(tidak termasuk postage)


**********************************************************
Postage 
RM6(poslaju semenanjung) 1-4helai
RM9(poslaju sabah sarawak) 1-4helai
RM3(posdaftar) 1-3helai
*untuk penghantaran area Shah Alam sahaja poslaju : RM5 (1-4helai)

❣ Sebarang pertanyaan dan order boleh email / PM inbox FB / sms
sms : 0133553952-Syazni (sila nyatakan nama anda semasa sms ^_~)

❣ Untuk terus order, boleh isikan order form yang disediakan :)

Thanks for visiting, Happy Shopping :)


4 comments:

bella hamzah said...

bole tak buat tutorial macam dalam header cantik!

Syazni SimplyStyle said...

Bella dear, dalam header tu kite guna zip loop shawl je..just twist dan pin di bahu :)

indah azeman said...

Item Code : Ayra06
kalau restock lagi.. nak yang ni.. :)

Syazni SimplyStyle said...

Belum restock lagi dear..kalau ada nanti kita update ye