Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Wednesday, February 22, 2012

Square Hijab Adura

SQUARE HIJAB ADURA

New design of square hijab, nowadays fesyen bawal dah naik semula :)
so square hijab yang diberi nafas baru menjadi pilihan hati
Comfy material, sesuai dengan cuaca panas sekarang ni sebab kain tak panas, dan senang dibentuk..
comey je kalau pakai ^_~

'Siapa ada beli Square Hijab Izara sebelum ni mesti tau comfort levelnya :)'
Majoriti puas hati :)

Material : Cotton
Color : 6 Colors


Status : SOLDOUT
Code item : Dura01
Color : Base Brown
Material : Cotton
Price : RM17/pc
(tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Code item : Dura02
Color : Base Grey
Material : Cotton
Price : RM17/pc
(tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Code item : Dura03
Color : Base Black+DarkGrey
Material : Cotton
Price : RM17/pc
(tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Code item : Dura04
Color : Base Blue
Material : Cotton
Price : RM17/pc
(tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Code item : Dura05
Color : Base Pink
Material : Cotton
Price : RM17/pc
(tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Code item : Dura06
Color : Base Baby Blue
Material : Cotton
Price : RM17/pc
(tidak termasuk postage)


**********************************************************
Postage
RM6(poslaju semenanjung) 1-4helai
RM9(poslaju sabah sarawak) 1-4helai
RM3(posdaftar) 1-3helai
*untuk penghantaran area Shah Alam sahaja poslaju : RM5 (1-4helai)

❣ Sebarang pertanyaan dan order boleh email / PM inbox FB / sms
sms : 0133553952-Syazni (sila nyatakan nama anda semasa sms ^_~)

❣ Untuk terus order, boleh isikan order form yang disediakan :)

Thanks for visiting, Happy Shopping :)

2 comments:

MisS bRoWn said...

bila nak restock lagi?

Syazni SimplyStyle said...

corak Yang ni dah tak dpt restock dear, sentiasa akan berganti corak/design baru :)