Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Wednesday, February 1, 2012

Reversable 2in1 Vintage Shawl ~ 2 side flowery pattern & polkadot pattern :)

'Welcoming Februari dengan kesyukuran, semoga bulan ni lebih produktif dan diberkati. InsyaAllah :)'

Shawl Reversable 2in1 Vintage ni boleh pakai both side depan belakang, samada flowery pattern (english style) atau polkadot pattern, bidang lebih besar, siapa yang minat pakai labuh lebih mudah nak gayakan :) Hujung shawl ada rambu-rambu yang kemas :)

notes : Sila klik gambar untuk melihat lebih besar dan jelas :)

"secara offline shawl ni terjual at the day stok sampai :) customer tengok terus minat, tengok depan mata lagi cantik dan kain pun berkualiti..alhamdulillah"


Status : SOLDOUT
Code : Vin01
Material : 100% Polyester 
(mudah dibentuk, tak mudah rosak & susah nak berkedut)
Harga : RM18 sahaja 
(tidak termasuk postage)


Status : SOLDOUT
Code : Vin02
Material 100% Polyester 
(mudah dibentuk, tak mudah rosak & susah nak berkedut)

Harga : RM18 sahaja 
(tidak termasuk postage)



Status : SOLDOUT
Code : Vin03
Material 100% Polyester 
(mudah dibentuk, tak mudah rosak & susah nak berkedut)

Harga : RM18 sahaja 
(tidak termasuk postage)



Status : SOLDOUT
Code : Vin04
Material 100% Polyester 
(mudah dibentuk, tak mudah rosak & susah nak berkedut)

Harga : RM18 sahaja 
(tidak termasuk postage)



Status : SOLDOUT
Code : Vin05
Material 100% Polyester 
(mudah dibentuk, tak mudah rosak & susah nak berkedut)

Harga : RM18 sahaja 
(tidak termasuk postage)




❣ Sebarang pertanyaan dan order boleh email / PM inbox FB / sms
sms : 0133553952-Syazni (sila nyatakan nama anda semasa sms ^_~)

❣ Untuk terus order, boleh isikan order form yang disediakan :)

Thanks for visiting, Happy Shopping :)

3 comments:

icee-yah said...

macamne nak pki mcmni..cntik:)

GnieSyazni said...

icee-yah : reverse kan je shawl tu :) tak sempat lagi nak buat tutorial..huhu masa sgt mencemburui

Yasir Khiri said...

Saya nak beli borong bagaimana ye? :)