Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Monday, July 5, 2010

Shawls Jojet 2 Tone

Jojet 2 Tone

RM10/each
(not include postage)


atas 3 helai postage free

Shawls ni 2 tone...maybe x nampak sgt dlm gambar...tapi tgk cik patung pakai...boleh nampak :)
shawls ni sesuai la untuk nak raya2 ni...pilih2 kaler ikut baju anda :)

"sape beli banyak nak diskaun pandai2 la ayat2 tokei ye... haha"

Contoh pemakaian shawls jojet 2 tone..cantik :)




JOJET 2 TONE
code 01 - SOLD
code 02 - SOLD(Syazana)
code 03 - SOLDOUT



JOJET 2 TONE
code 04 - SOLD(MAR)
code 05 - SOLD(Farah Hanan)
code 06 - SOLD
JOJET 2 TONE
code 07 - SOLDOUT
code 08 - SOLD(Farah Hanan)
code 09 - SOLD

JOJET 2 TONE
code 10 - SOLDOUT
code 11 - SOLDOUT
code 12 - SOLDOUT
JOJET 2 TONE
code 13 - SOLD(Farah Hanan)
code 14 - SOLDOUT(NOR FIQA AIDA)
code 15- SOLDOUT
JOJET 2 TONE
code 16 - SOLDOUT
code 17 - SOLDOUT
code 18 - SOLD(Wardah)

4 comments:

Scarlett said...

ade stok lgi x? yg 06 & 12?

GnieNaim said...

jojet 2 tone dah xde stok dear..sori

Anonymous said...

mmg dh abis stok ke untuk jojet 2 tone nih?

Gnie@SimplyStyle said...

abis dah dear...sori ye