Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Saturday, July 31, 2010

Update senarai peserta SimplyStyle Shop 1st Giveaway 31/07/2010 sebelum tutup :)

Salam,
hai..hai..hai
Harini dah masuk hari terakhir Giveaway SimplyStyle Shop ni..can't wait to see sape yang bertuah tu :)
5 pemenang ye semua..setakat ni 94 peserta yang termasuk dalam senarai
Check ur name kat bawah ni ya :) de lagi 3peserta de prob sikit...check sidebar ye..
pastikan nama korang ada sebab nak print kan untuk cabutan bertuah nanti.. :)
bagi yang nak join tu...jom2 sempat lagi ni before jam menunjukkan pukul 12 malam/pagi :)


tak sabar rasanya nak cabut undi :p



A
-Ain-
B
C
D
E
-EijaZaquan-@sweetmama
F
G
H
I
-MamaLyna-

6 comments:

mama zharfan said...

ok, nama me ada :)
1st time me tgk list peserta ikut abjad hehehe

EiJa ZaQuaN said...

ramainya..gud luck sume..ok nama sweetmama ade kat situ. :)

syawalsimpsons said...

mmm...nama ai pun dah ada...senang klo cari nama ikut abjad...pantas gitu

Afne said...

ok listed hehe

GnieNaim said...

ikut abjad sbb sebelum ni ramai mengadu tak jumpe nama...ini je inisiatif yg terlintas kt fikiran :) hehe..hope memudahkan semua :)

mudd said...

okies~ ade di situ. :))