Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Wednesday, August 4, 2010

Dah post hadiah giveaway

Hi lagi update giveaway
All winners dah bagi respon..
3 winners (bardboo,izan,nadya) presents dah dalam perjalanan menuju puncak ke alamat yang diberi :)
lagi 2 winners YanaNuar & Love2beMagnifique barang akan di pos ptg ni ya :)
tracking number kalau terlupe, leh tgk kt tab tracking number ya :)

so dengan respon dari 5 winners
takdelah cabutan ke2
kecewa tak? hehe
takpe yang lain2, cuba lagi next time..

oh...hadiah saguhati tu ade sehelai shawls disertakan sekali tapi tak berbalut lah coz last minute decide :)
hope yang dapat tu will like it :)

Selesai giveaway nih...on my way nak upload stok2 baru pula :)

Hope semua will support this blogshop again and again
wish me luck :)

sayang lah kat korang...hihi

jemputlah shopping2 ye
Thanks so much3

2 comments:

nadya said...

tq gnie.. adiah dah sampai....
suka sangat shwl tu..
cantik...

TQ...

GnieNaim said...

hehe yeke...bgus2...hope u like it :)