Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Thursday, August 12, 2010

Pashmina Net terbaru

Pashmina Net

Kain tak melebar if ditarik :) better than keluaran sebelum ni :)
jangan risau tak jarang dengan 2 lilitan

RM10/each
(not include postage yet)

9 colors semuanya

APN01
SOLDOUT

APN02
SOLDOUT

APN03
SOLDOUT

APN04
SOLDOUT

APN05
SOLDOUT

APN06
SOLDOUT

APN07
SOLDOUT

APN08
SOLDOUT

APN09
SOLDOUT

2 comments:

T@sh Sch@ said...

pashmina ni mcmana cara pakainyer??... leh dnie wut tutorial x?

GnieNaim said...

gnie biasa pakai mcm pakai selendang biasa je :) lilit2 siap..simple je..hee..tutorial..kalau de masa nnti gni try yeap...