Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Sunday, August 1, 2010

Pemenang Cabutan Bertuah SimplyStyleShop Giveaway :)

Yeay nak umum sape yang bertuah.....
sebenarnya mula2 nak cabut nama ikut cara tradisional gunting>>lipat>>gaul>>cabut...huu....tapi...tapi...tapi...minta maaf sangat2....sikit masalah teknikal...tengah sedap print tu...ink habis dakwat...arghh da tengah malam....esok ada kenduri takut tak sempat..ni pun autopost je...terpaksa la guna PLAN B....copy nama dari comment >>> delete nama yang duplicate and comment yang tak berkenaan >>> assign number ikut turutan dalam comment >>> guna khidmat Random.org....alahai maaf sangat....hope cara ni dapatlah diterima


nombor peserta rujuk SINI


see...see printer x cukup makan punya hal

PLAN B

Dengan lafaz Bismillah...

No of peserta


And the winner is.........

1st Lucky Winner
No 15
Bardboo

2nd Lucky Winner
No 65
Izan Cute

2 pemenang ini akan membawa pulang multipurpose hanger

pemenang ke 3-5 ialah pemenang saguhati
hadiah kecil je...hope u'll like it :)

3rd lucky winner
no 31
YanaNuar

4th lucky winner
no 91
Love2BeMagnifique

5th Lucky Winner
no 69
nadya


Pada pemenang-pemenang bertuah ni..Tahniah...
ni hadiah untuk anda terima nanti



sebenar-benar nya...penganjur yang excited lebih...so die dah balutkan hadiah untuk winners nih...
Yang besar tu untuk 2 pemenang utama...multipurpose hanger
yang kecik/kecil tu untuk 3 pemenang saguhati...okie :)...penghias tudung

Hope semua berpuas hati...
Yang x menang tu jangan sedey2....nanti de lagi join lagi ye....di alu2 kan :)

korang memang rawk...sayang korang...hikhik

oh pada yang menang tu...
email : simplystyleshop@gmail.com
Nama , Alamat , No Phone
selewatnya 3 hari dari tarikh pengumuman wokey...
kalau tak email means cabutan kedua akan dibuat...huu

Thanx for all yang join...Thanx u all yang very supportive and sporting...
kalau boleh Support la blogshop ni sampai bila2 ye...hehe
jemput-jemputlah shopping kat sini

No hard feeling ya...
Maaf kalau ada salah silap dari saya

see u then :)

18 comments:

EiJa ZaQuaN said...

tahniah kpd sume pemenang.. :)

aduhai xde luck sweetmama pg ni.huk3.

Momma Mia said...

Tahniah kpd semua yg bertuah tuh...

Em's Family said...

tahnia kepada yang menang :)

nEa FleriDa said...

xmnang plak... btw thniah kpd pmng...

bArdbOO said...

Alhamdulillah...sy dpt...first time menang giveaway.. ^_^

bArdbOO said...

sy dh send emel yer..

GnieNaim said...

Ok bardboo dah reply :) Tahniah...

buat yang lain2 tu if ada lagi...cuba lg next time ya :)

p/s : seriously x sangka penyertaan ramai....bloggers sekarang mmg sporting :)

nadya said...

saya da send detail...
klu tak dapat gtau la yer..
TQ..

seronok gila ni coz bertuah..heehe

T@sh Sch@ said...

bila nak dapat hadiah jugak nihhhh

yang tak nak boleh la bagi kat sayerr yerr .. ;P
tahniah!!

shidasyakirin said...

tahniah kepada pemenang.
advance btl ye tinggal nak anta jer..hehehe

GnieNaim said...

shidasyakirin : hehe...hari lain dah bz pulak...tu kne cpt3

gewecun said...

tahniah kepada pemenang!!!!

YanaNuar said...

Akhirnya...
Ada jugak luck aku tuk dapat adiah kat cni...sukaaaaa hikhik..

Dah melkan alamat yek....mekasih banyak2 =D

nur_eimi said...

Tahniah kpd pemenang..terpakse la nur beli sendiri hanger tu huhuhu..

LyNn'Azlina said...

xbertuah nampak gayanya...apa nk buat..kalo xnk.pass kats ayer jerla yer

GnieNaim said...

4 pemenang dah respon...kite tunggu lg sorang :) ops harini last day ye utk respon...kite tunggu until midnite ye...11.59 pm...kalau xde jugak kite cabut lg..hihi

Love2BeMagnifique... said...

dear..i baru kuar wad..
baru keguguran...
malam tadi baru kuar...
tapi hari ni baru dapat on9..
sory sgt...=(
harap dapat dipertimbangkan...
tq..=)

GnieNaim said...

baek yunk :)