Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Tuesday, August 16, 2011

Pashmina Dual Tone (Cotton)

Assalammualaikum again Ladies =)

Tak sabar SSC nak upload pashmina ni. Sebab ianya sangatlah gorgeous..superb =) 
material bagus, colour pun semua sweet-sweet je..mudah matching =)
Size untuk pashmina ni..standard pashmina size ye dear..

Pashmina Dual Tone kali ni bukan macam pashmina 2 Tone yang biasa tu ye..(yang biasa ada 2 tone sebelah dark dan sebelah lagi soft)...untuk pashmina ni...Pashmina Dual Tone ni looks like 3 Tone sebab Both side dark color..tengah-tengah nya soft colour..memang gorgeous pakai raya nanti =)

added value..
mudah dipakai..
lembut, selesa dan tak panas..

Harga pun dah tentu affordable..
murah coz nak dekat raya ni kan..banyak pakai duit kan =)

(click picture for larger image)
code : Tone01
color : Chocolate
material : Soft Cotton
price : RM16/each *
(Not including postage fee)
status : Not Sold - Reject

*buy 2pcs for RM15/each (RM30-2pcs)

 (click picture for larger image)
code : Tone02
color : Red (picture color)
material : Soft Cotton
price : RM16/each *
(Not including postage fee)
status : SOLDOUT

*buy 2pcs for RM15/each (RM30-2pcs)


(click picture for larger image)
code : Tone03
color : Army Green (softer)
material : Soft Cotton
price : RM16/each *
(Not including postage fee)
status : SOLDOUT

*buy 2pcs for RM15/each (RM30-2pcs)


(click picture for larger image)
code : Tone04
color : Yellow Mustard
material : Soft Cotton
price : RM16/each *
(Not including postage fee)
status : SOLDOUT

*buy 2pcs for RM15/each (RM30-2pcs)


(click picture for larger image)
code : Tone05
color : Biru Laut
material : Soft Cotton
price : RM16/each *
(Not including postage fee)
status : SOLDOUT

*buy 2pcs for RM15/each (RM30-2pcs)


(click picture for larger image)
code : Tone06
color : Black Grey
material : Soft Cotton
price : RM16/each *
(Not including postage fee)
status : SOLDOUT

*buy 2pcs for RM15/each (RM30-2pcs)


(click picture for larger image)
code : Tone07
color : Purple
material : Soft Cotton
price : RM16/each *
(Not including postage fee)
status : SOLDOUT

*buy 2pcs for RM15/each (RM30-2pcs)


(click picture for larger image)
code : Tone08
color : Black+Hot pink
material : Soft Cotton
price : RM16/each *
(Not including postage fee)
status : SOLDOUT

*buy 2pcs for RM15/each (RM30-2pcs)


(click picture for larger image)
code : Tone09
color : Wheat Cream
material : Soft Cotton
price : RM16/each *
(Not including postage fee)
status : SOLDOUT

*buy 2pcs for RM15/each (RM30-2pcs)


(click picture for larger image)
code : Tone10
color : Hijau Petronas
material : Soft Cotton
price : RM16/each *
(Not including postage fee)
status : SOLDOUT

*buy 2pcs for RM15/each (RM30-2pcs)




Untuk Order sila isikan order form diatas page ini =) Tq
Happy shopping ladies
Thanks for visiting
^_~

*Dapatkan alat bantuan membuat sanggul @ Pandakap Sanggul SINI

2 comments:

si macho said...

yg ni ade preorder tak ? :)

GnieSyazni said...

@si macho : takde preorder dear..sory