Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Wednesday, August 3, 2011

Shawl Jojet Safia

Assalammualaikum..Masuk hari ke-3 puasa =) harap semua sihat & masih bertenaga =)


Today, back to basic,
Shawl Jojet Safia
Shawl Jojet terbaru ni dihiasi dengan hiasan kemasan labuci, amat sesuai dipakai pada hari raya, atau casual. Hiasan labuci menyerlahkan lagi shawl ni dan menampakkan kelainan pada shawl jojet =) hiasan Labuci memberi ilusi seakan berkilauan, sungguh cantik.

bagi yang baru nak kenal kain-kain tudung, kain jojet ni jenis kain sedap pakai, ringan, tak lembut sangat dan tak keras sangat, kainnya mudah dibentuk, tak melekap dan kemas terletak

Banyak gaya boleh digayakan, gaya ala2 Hana Tajima, gaya ala2 Dato' Siti, gaya basic semua boleh kerana ukur lilit shawl jojet lebih panjang daripada shawl biasa, lebih kurang panjang pashmina =)

Bagi sesiapa yang baru-baru nak cuba pakai shawl, material jojet pilihan terbaik =) 
Pasti tak rasa susah nak melilit =) insyaAllah


(click picture for larger image)
code : JL01
color : Merah
material : Jojet (hias Labuci)
price : RM15/pcs
(Not including postage)
status : SOLDOUT



(click picture for larger image) 
code : JL02
color : BlueBlack
material : Jojet (hias Labuci)
price : RM15/pcs
(Not including postage)
status : SOLDOUT



(click picture for larger image)
code : JL03
color : Hitam (Hiasan Pink)
material : Jojet (hias Labuci)
price : RM15/pcs
(Not including postage)
status : SOLDOUT


(click picture for larger image) 
code : JL04
color : Hitam (Hiasan Soft Purple)
material : Jojet (hias Labuci)
price : RM15/pcs
(Not including postage)
status : SOLDOUT



(click picture for larger image) 
code : JL05
color : Hitam (Hiasan Silver)
material : Jojet (hias Labuci)
price : RM15/pcs
(Not including postage)
status : SOLDOUT



(click picture for larger image)
code : JL06
color : Hitam (Hiasan Hijau)
material : Jojet (hias Labuci)
price : RM15/pcs
(Not including postage)
status : SOLDOUT



(click picture for larger image) 
code : JL07
color : Hitam (Hiasan Dark Purple)
material : Jojet (hias Labuci)
price : RM15/pcs
(Not including postage)
status : SOLDOUT



(click picture for larger image) 
*Casual Style
code : JL08
color : Purple Magenta
material : Jojet (hias Labuci)
price : RM15/pcs
(Not including postage)
status : SOLDOUT



(click picture for larger image) 
*Basic style
code : JL09
color : Sienna Brown (Soft Brown)
material : Jojet (hias Labuci)
price : RM15/pcs
(Not including postage)
status : SOLDOUT



(click picture for larger image) 
*Loose Wrap Style
code : JL10
color : Pink Violet
material : Jojet (hias Labuci)
price : RM15/pcs
(Not including postage)
status : SOLDOUT



(click picture for larger image) 
*Dato' Siti Style
code : JL11
color : PurpleViolet
material : Jojet (hias Labuci)
price : RM15/pcs
(Not including postage)
status : SOLDOUT



(click picture for larger image) 
*ala-ala Hana Tajima's Style
code : JL12
color : Grey Violet
material : Jojet (hias Labuci)
price : RM15/pcs
(Not including postage)
status : SOLDOUT



(click picture for larger image)
*Basic Style
code : JL13
color : Grey 
material : Jojet (hias Labuci)
price : RM15/pcs
(Not including postage)
status : SOLDOUT



(click picture for larger image)
code : JL14
color : Pink
material : Jojet (hias Labuci)
price : RM15/pcs
(Not including postage)
status : SOLDOUT



(click picture for larger image)
code : JL15
color : Cream
material : Jojet (hias Labuci)
price : RM15/pcs
(Not including postage)
status : SOLDOUT



(click picture for larger image)
code : JL16
color : Soft Orange(Coral)
material : Jojet (hias Labuci)
price : RM15/pcs
(Not including postage)
status : SOLDOUT


Dapatkan Sekarang, jangan terlambat =)

Untuk Order sila isikan Order Form diatas =)

Thanks for visiting ^_~


6 comments:

...sWeeT uMi... said...

cantek2 shawl ni,tmbh plak model yg cun (^_^)

GnieSyazni said...

hee..umi..thanks =)

Anonymous said...

law sy order jojet ni skrg..asenye bler leh dpat?

GnieSyazni said...

@Anonymous : If order sekarang, byr sebelum Isnin, 22hb ogos 2011 (11pagi) sy post on isnin juga..akan terima sebelum raya =)

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

dearrrr...jojet ne ada lg ke?? uhukss..restok leh?? hehe..bru ttgk blog kmu dr utube :)

GnieSyazni said...

Jojet ni all soldout dear..dah habis..maaf ye