Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Tuesday, August 16, 2011

Tudung Siti (set)

Salam ladies =)
Kali ni SSC bawa kan tudung siti pula. 
Mudah nak pakai tudung ni..sarung je inner tudung tu,  then letakkan di kepala pula outer chiffon di luar..
Tudung ni didatangkan dalam 1 set ye..
sangat sesuai dipakai raya nanti =)
walaupun tudung sarung simple je, ia still kelihatan bergaya..macam pakai shawl =)

Sempena lebaran kami bagi anda harga yang murah sangat..

ada satu color je untuk keluaran kali ni, namun ada 6 design untuk dipilih..
Happy shopping dear 
^_~

normal price untuk tudung ni RM15 ye
Sempena lebaran kami akan berikan harga yang murah je untuk anda miliki =)
Harga seperti di description gambar


Didatangkan 1 set berasingan Inner Neck Lycra dan Outer Chiffon
dengan 1 harga =)

(click on picture for larger image)

code : CT01
color : Black -Design 1
material inner neck : Lycra (with Awning)
material outer scarf : Chiffon
price : RM12/pcs
(not including postage)
status : SOLDOUT


(click on picture for larger image) 
code : CT02
color : Black -Design 2
material inner neck : Lycra (with Awning)
material outer scarf : Chiffon
price : RM12/pcs
(not including postage)
status : SOLDOUT


(click on picture for larger image) 

code : CT03
color : Black -Design 3
material inner neck : Lycra (with Awning)
material outer scarf : Chiffon
price : RM12/pcs
(not including postage)
status : SOLDOUT


(click on picture for larger image) 

code : CT04
color : Black -Design 4
material inner neck : Lycra (with Awning)
material outer scarf : Chiffon
price : RM12/pcs
(not including postage)
status : SOLDOUT


(click on picture for larger image) 

code : CT05
color : Black -Design 5
material inner neck : Lycra (with Awning)
material outer scarf : Chiffon
price : RM12/pcs
(not including postage)
status : SOLDOUT


(click on picture for larger image) 

code : CT06
color : Black -Design 6
material inner neck : Lycra (with Awning)
material outer scarf : Chiffon
price : RM12/pcs
(not including postage)
status : SOLDOUT


2 comments:

asiah_najihah said...

boleh tau postge berapa ye

GnieSyazni said...

@asiah_najihah : Postage poslaju semenanjung (RM6) S&S (RM9) =)