Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Monday, March 21, 2011

10pm already Giveaway CLOSED

Assalammualaikum...
akhirnya..Dah tamat..secara rasminya pada saat dan detik ini 

Giveaway : SSC Lucky Follower Mac 2011 

DITUTUP


Sebarang penyertaan selepas ini akan disqualified serta merta..hihi kejam...cuba lagi next month..tapi hadiah lain pulak =)

Nanti esok SSC listkan Full List sekali dengan second number ok..u all kena cek..disebabkan penyertaan dah melebihi 50peserta, akan ada hadiah tambahan ye. Happy? ^^

Keputusan akan diumumkan Lusa lepas semua dah check =)
Setuju eh..

p/s : fuhh lega...pening gak buat GA ni eh..nasib baik 3 hari je ^_-...internet tetiba siput pulak..yang gni tak komen tu maaf ye. loading slow...tapi gnie dah singgah...dont worry =)

*Shawl Gorgeous ni menjadi rebutan tempat pertama tapi warna lain ye coz yang ni gnie dah pakai..tak boleh..huhu*
Tempat kedua Shawl jugak sebab kalini tema shawl :)
(ada tema la pulak...hehe)

6 comments:

story of my life said...

debar2 plak...heheheheh

Cik Azizah said...

tak sabar nk tunggu resultnya,..wink2 :)

Orang Kampung said...

mmg bagus tuan blog ni..
3 hari ja.. bru la tak tertunggu tunggu.. hehe..

cikpuanhady said...

ala..cepat sangat gnie tutup..next ga watla tutup kul 12 malam..ngee..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Naddia said...

alamak..da terlepas..

LyNn'Azlina said...

tak sabar nak menunggu result...