Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Saturday, March 26, 2011

Pemenang Lucky Follower yang baru =)

Assalammualaikum...
Sebenar petang tadi Gnie dah post kan entry ni...tapi baru perasan ada kesilapan teknikal...yang mana kat Random.org tu Gnie tersalah letak 1~100 je...

Apepun maaf sesangat...

Pemenang yang sebenar untuk menggantikan hadiah yang tak dituntut ialah yang bernombor


128 . cikeewana

Tahniah cikeewana

Walaubagaimanapun....Gnie tetap bagi hadiah saguhati untuk pemenang tadi...hehe tak baik pulak rasanya...dah umum tarik balik



Tahniah m@m@ tomeLL...

Pemenang diminta memberikan details bagi tujuan penghantaran
nama
alamat
phone no


Tahniah sekali lagi
diharap dapat berikan details sebelum Isnin 12malam yea =)
Thanks so much semua yang join...maaf diatas kesilapan tadi..huhu

6 comments:

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!

mariah_smile said...

hihi... boleh salah2 pulak yea... tahniah mama tomel dan cikeewana!!!

..m@m@ T0meLL.. said...

dh tersalah pon dpt gak saguhati yek..tq byk2 ye..jap lg m@m2 t0meLL send detail yek..

cikanna said...

tahniah pemenang

AkmaFaizal said...

tahniah3..itu rezeki namanya..bertuah sungguh..hehe :)

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

congrats!! rezeki .. tuah badan kan...sape sgka..turn kite bile pulak ek?? haha ..<--guro!