Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Tuesday, March 22, 2011

Senarai Contestant Lucky Follower MAC'11

Senarai nama peserta dah siap, hope boleh check..ramai juga yang join, ada 81 orang..nama yang takde sila inform kat kotak comment sebelum 12 malam ni yea. Esok SSC umumkan keputusannya..hadiah dah siap bungkus :) SSC yang excited lebih ;P ..hahah


1 . SyUhAdA (2x)
2 . Hana Kirana
3 . nabilamedan96 (2x)
4 . NOOR FATIN (2x)
5 . nanakimie (2x)
6 . Mrs. Asida (2x)
7 . Myra Jay
8 . orange
9 . zaikulim
10 . fieda (2x)
11 . PRINCESSDELLIZA
12 . shima salleh (2x)
13 . aNiM (2x)
14 . Cik Lyn
15 . m@m@ t0meLL (2x)
16 . Mama Rayyan (2x)
17 . atie @ ejay
18 . Jasmin Ibrahim
19 . my shaizhar
20 . ~ira~
21 . Nida (2x)
22 . Shahidah (2x)
23 . fadwa daud (2x)
24 . Izan Ishak (2x)
25 . rossrazif@mamikhalis
26 . princess july (2x)
27 . mimie
28 . Lin Azlina (2x)
29 . Jeeha (2x)
30 . amyerinaimie (2x)
31 . orang kampung
32 . mama zharfan (2x)
33 . nadiah (2x)
34 . qieranna (2x)
35 . aimi shahida / aimi butterflies (2x)
36 . Dayana AZ
37 . @lyci@ (2x)
38 . Fadzillah Kamarudin
39 . wawa (2x)
40 . aihanmujar
41 . cempaka kuning (2x)
42 . nai_5025 (2x)
43 . Jaa (2x)
44 . azie (2x)
45 . anisyafrina
46 . Cute Mum (2x)
47 . mariah_smile (2x)
48 . kehelan
49 . farra
50 . miszydian (2x)
51 . ~emmie~ (2x)
52 . ctnurkhijah (2x)
53 . sari
54 . bella (2x)
55 . EiJa ZaQuaN (2x)
56 . SHIDA (2x)
57 . nana
58 . didot (2x)
59 . naurah nawarrah (2x)
60 . ++Kerudung Ungu++
61 . anyss (2x)
62 . Aju (2x)
63 . Syira Shahira
64 . adlin a.k.a kyra moms
65 . KakNgah adnilsa_aslinda (2x)
66 . nur anis (2x)
67 . cik azizah (2x)
68 . firas
69 . Vaithis
70 . faziera (2x)
71 . nea flerida/nil (2x)
72 . miss lovely (2x)
73 . cikeewana (2x)
74 . tiefazatie (2x)
75 . AkmaFaizal (2x)
76 . ~Chocolate Strawberry~
77 . humayraa (2x)
78 . cikanna (2x)
79 . izzatul hazwani (2x)
80 . mrs fiza (2x)
81 . Penjejak Mimpi (2x)


Second Number for those yang ada link kan dalam bloglist & dah bagitau kat comment (yang ni dah tak boleh tukar dah coz dah bagi peluang inform semalam)


82 . SyUhAdA
83 . nabilamedan96
84 . NOOR FATIN
85 . nanakimie
86 . Mrs. Asida
87 . fieda
88 . shima salleh
89 . aNiM
90 . m@m@ t0meLL 
91 . Mama Rayyan 
92 . Nida 
93 . Shahidah 
94 . fadwa daud 
95 . Izan Ishak 
96 . princess july 
97 . Lin Azlina 
98 . Jeeha 
99 . amyerinaimie 
100 . mama zharfan 
101 . nadiah 
102 . qieranna 
103 . aimi shahida / aimi butterflies 
104 . @lyci@ 
105 . wawa 
106 . cempaka kuning 
107 . nai_5025 
108 . Jaa 
109 . azie 
110 . Cute Mum 
111 . mariah_smile 
112 . miszydian 
113 . ~emmie~ 
114 . ctnurkhijah
115 . bella 
116 . EiJa ZaQuaN 
117 . SHIDA 
118 . didot 
119 . naurah nawarrah 
120 . anyss 
121 . Aju 
122 . KakNgah / adnilsa_aslinda 
123 . nur anis 
124 . cik azizah 
125 . faziera 
126 . nea flerida/nil 
127 . miss lovely 
128 . cikeewana 
129 . tiefazatie 
130 . AkmaFaizal 
131 . humayraa 
132 . cikanna 
133 . izzatul hazwani 
134 . mrs fiza 
135 . Penjejak Mimpi 



(cara mudah nak cari nama guna ctrl+F)


Thank so much all yang join & dah follow blog ni ^^

14 comments:

tiefazatie said...

tq gnie!ada dh nama ifa..=)

Myra Jay said...

Tak sabarnya nak tunggu result..

**MJ dah lama letak dalam bloglist, tp takpelah sebab dah trlepas entry semalam.. My dashboard prob, tu yg tak tau any update..huhuu

NOOR FATIN said...

xsabar nak tau sapa menang :P

nurul nabila bt medan said...

ada!:)

Fieda said...

nama sy ada no 10..hrp ada luck..

Faziera said...

yay nama saya ada..^__^

tak sabar nak tunggu sape yang bertuah...hihi

Orang Kampung said...

yes ada.. thanks tuan penganjur..
hehe

SyiRa SyaH!Ra said...

wah..sy pown ade..ingat xde td..
upe2 ny slah eja nme..

btw..thx yew...

xsbr nk tw spe mnang!!!

LyNn'Azlina said...

tq..dh ada nama...3x chances...hope ada tuahla..hehe

Cik Azizah said...

thanks kak gnie..

ade dah nama jijah 22....:)

SyUhAdA said...

okeh,gnie.
nme syu dah ada..

Gnie@SimplyStyle said...

@Myra Jay : huhu yeke...sori eh...next time eh =)

@LyNn : hehe 2x chances je yunk..(2x) tu just nak note ada 2 number :)

DIDOT said...

nama kite pun da ade..tq gnie..;)

Penjejak Mimpi said...

as-salam

tq gnie. nm sy listed walaupon terakhir. hrp2 ade tuah, insya allah.. :)