Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Monday, March 21, 2011

Calling For Contestant =D

Now dah 5.30pm, lagi beberapa jam je giveaway ni akan ditutup. Kepada gorgeous2 cyg yang dah follow jom grab this opportunity to win.Yang belum follow tu dialu-alukan untuk follow :P yeay..hehe..

Tak sabar dah nak tutup, InsyaAllah nanti SSC akan listkan full list, semua contestant yang dah join jom cek nama anda dalam list sementara ni. Nama yang ada tanda (2x) tu means dia ada listkan URL blog ni dalam bloglist blog mereka & dah inform kat SSC semasa comment..sesiapa terlupa inform, still boleh update & comment dalam post ni ok. Nanti SSC terjah..

Yang ada 2x tu nanti SSC bagi 2nd number dalam full list nanti ye =)
Ada yang tak bagitau follower id...SSC tak tau, nak check pun tak buleh...huhu...ada yang salah bagi id pun ada, SSC try jugak carikan id yang sebenar...ada yang dah try nak carikan tapi still tak jumpa lagi follower id dia...maaf ye..harap dapat response..tapi SSC dah komen kat entri penyertaan. hope dapat balas comment tu =) nama yang belum ada dalam list mintak tlg check comment eh...thanks so much2..
**kalau takleh comment boleh email juga ke simplystyleshop@gmail.com

Have a nice day everyone, stay alert...

18 comments:

story of my life said...

Salam SSC,

Sy baru je join tadi..tak shortlist pun....huhuh

EiJa ZaQuaN said...

ok..ada..no.55

good luck to all..:)

NOOR FATIN said...

sy ada list ssc dalam bloglist. cuba tgk :)

:anys: said...

ta sbar tgu next give away , hehe

Gnie@SimplyStyle said...

@story of my life : ade dear, tadi tengah update sebab ramai yang baru join :) sori wat awk confuse

@Noor Fatin : orite, updated...ramai juga ssc terperasan ada letak dalam bloglist tp masa comment tak bagitau. masa SSC update list contestant, SSC just ikut komen..so tak ingat sapa yang letak sapa yang tak unless ada bagitau kat komen... :)

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

err....sye punyer cam x der je...dh byak kali check ni....

cikeewana said...

dah join GA..dah link url juga :)

id: cikeewana

http://eewana.blogspot.com/2011/03/giveaway-ssc-lucky-follower-mac-2011.html

nanakimie said...

nana pun ada letak,xperasan pulak kena bagitahu kat komen..t nengok balik yer:)

tiefazatie said...

dear...ifa bru je join..hee...=)

Gnie@SimplyStyle said...

@SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI : ade2..no.22...tadi gnie silap letak link..my bad...maaf..hehe

@nanakimie : dah update :)

Mama Rayyan said...

ok ada..no 15...good luck tok sumenye..hehehee

cempakakuning said...

As salam.
Cempaka kuning ada link dlm bloglist.check ye.

nazrul said...

No saya 42 dah ada.saya dah isi link kat bloglist ye.

http://nazrul-sekilaspandang.blogspot.com/2011/03/giveaway-ssc-lucky-follower-mac-2011.html

aimi shahida said...

id : aimi butterflies

link : http://ashimia2611.blogspot.com/2011/03/giveaway-ssc-lucky-follower-mac-2011.html

suda add dlm bloglist

p/s : sorry terkelirU psl id . haha :)

Gnie@SimplyStyle said...

List updated =)
http://simplystyleshop.blogspot.com/p/giveaway-contestant-mac11.html

aNiM said...

salam,

ada.no 13 ^_^
gud luck semua..

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

thanks gni... memandangkn gni x sengaja letak 2x kat my name pada list,, sye letak blog ni dlam bloglist sye yer..

AkmaFaizal said...

wokey..dah ade dalam list..suka3.. :)