Info Board




BismillahiRahmaniRahim ~Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani~

Info Board

 nak shopping kat sini =D

November 2014

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Perniagaan SimplyStyle Collections bermula pada May 2010, dengan berkat doa dan support dari anda, kami mampu bertapak hingga kini,Alhamdulillah atas segala yang diberi. Tqvm to all. Feel free to follow us & Like our FB fanpage SimplyStyle Collections

Kepada pengunjung yang berminat dengan koleksi kami anda boleh membuat pembelian menggunakan order form yang disediakan di 'tab' di atas :) atau emailkan code item ke email kami simplystyleshop@gmail.com
Untuk View gambar lebih jelas, sila klik gambar =)

Followers a.k.a Supporters SSC

Wednesday, March 23, 2011

Winner of SSC Lucky Follower Mac'11....... ^_^

Bismillahirrahmanirrahim.....
Berdebar-debar tak..ingat nak keluarkan jam 10 pagi..sama dengan result SPM keluar tapi ni dah terlewat sikit <-------hehe takde kena mengena pun dengan SPM, tapi gnie berdebar coz adik gnie amik result SPM harini...hehe..semoga dia berjaya..... =)

Seramai 81 peserta dan 135 nombor diberikan termasuk second number..
Dan Pemenangnya ialah...










Lucky Follower number 1


Tahniah....Header siapakah ini ? hehe


Klik Sini untuk List Penuh Peserta



Dan...



Lucky Follower number 2


Dan Pemenang kedua yang bersama si comel ini...


Klik Sini untuk List Penuh Peserta


Tahniah Diucapkan....
Klik Gambar Header Mereka, Jom Kita Terjah Ramai2 =)

Bagi yang tak menang, boleh cuba lagi next month ya...hee
Jangan sedih-sedih


Pemenang Sila Emailkan Details untuk penghantaran hadiah =)
(nama, alamat, phone no)
ke
Subject
'Lucky Follower' ye..senang SSC nak cek


Tempoh tuntutan hadiah adalah sehingga 25/03/2011 jam 12 malam
Jika tiada tuntutan dibuat cabutan lain akan dibuat =)


Thanks semua yang dah join =) next month join lagi yea..meriah..

Ops ops alang-alang dah masuk sini, jom-jom cuci mata tengok koleksi-koleksi yang ada =) Kot-kot ada yang berkenan bolehla order...hehe

CONGRATS TO ALL WINNERS
THANKS TO ALL FOR JOINING AND FOLLOWING
(^_^)

15 comments:

Jasmin Ibrahim said...

xdpt pun...huhuh...ini tidaka dil...hehee

Penjejak Mimpi said...

As-salam

Tahniah pade sume pemenang.. :)

Myra Jay said...

Tahniah buat pemenang bertuah :)

LyNn'Azlina said...

tahniah buat kedua pemenang yer..lin tak bertuah

kakngah said...

tahniah pd pemenang...

EiJa ZaQuaN said...

tahniah kepada pemenang..
nmpknya eija x bertuah la ..

Kehelan said...

Salam

tahniah pd yg lain!

sy dh emelkan details sy..

Faziera said...

tahniah pada yang menang..

takpe..next time saya akan try lagi..
kena bagi bertuah jugak lepas ni..hik2 ^__^

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

anisyafrina said...

tahniah pada yg menang.. :)
xpe.. bulan depan sy cube lg.. hehe :P

Izan Ishak said...

tahniah pada pemenang2...bulan depan mesti nak cuba lagi nih~

ct said...

tahniah kpd y menang!!

Mrs. Asida said...

tahniah..

Mama Rayyan said...

ya Allah..mama ke tu...x on 9 semalam...hehehe...x pe lah..rezeki ade kat sini...cma x sampai jer..huhu..tahniah pada yg menang...

Gnie@SimplyStyle said...

@mama rayyan : huu dear...sori ye...tula tunggu jugak email..next time join lagi ye =)